Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire engednetek meg a parotoknak h beleszoljon a fizuratokba, sminkbe, oltozkodesbe, cipotokbe, kormotokbe, stb?
Fiuktol es lanyoktol, noktol es ferfiaktol is kerdezem ...
Irjatok meg h volt e konfliktusotok ebbol mar, esetleg szakitas, valas, veszekedes, ultimatum, fenyegetes...
Erdekelne h akkor mennyi idos voltal, mikor ez felmerult.
Tudom, hogy van ilyen - de az szőrnyű lehet!
Nem tudnék olyan férfival élni, -gyerekeim is szabadon'neveltem piciként is azt vettek fel amit akartak - egy ember személyiségébe nem lehet "belekotorni"...
Az én párom maximum azért szól, hogy rövidebb legyen a szoknya hossza:) -
(a leghoszabb térdig ér)
Tehát véleményem szerint ajánlani lehet, de beleszolni nem a másik lényébe-mert ez hozzá tartozik a saját karakteredhez.
Engem piszkált,bunkón és lenézően.
Többek közt ezért is hagytam el.
25
Párom őszintén megmondja, hogy pl ez a ruha nem tetszik neki, vagy ez az ékszer gagyi, ne hordjam, ha vele vagyok - persze ezt nem bunkón teszi, és mindig kiegészíti azzal, hogy bezzeg a másik mennyire tetszik.
Nem változott ennek ellenére a stílusom, van, hogy a kedvéért veszem fel pl az adott ékszert, de nem csakazértis. (És nem ő választja ki, hogy mit veszek meg, a meglévőeket véleményezheti.)
Én is ugyanígy megmondom neki néha finoman, hogy pl. ha jön a családomhoz, akkor szerintem az adott öltözék tök jó benyomást keltene - erre általában morog egy sort, hogy persze, biztos szégyellem őt, aztán azt veszi fel, amit ajánlottam... :D
Sminkbe annyira szól bele csak, hogy elmondja, neki sokkal jobban tetszem, ha nem vagyok kikenve (a szemceruzával nincs baja, az alapozót-púdert nem kedveli), de nálam ez nem gond, mivel alapból hangulatsminkelős vagyok, az egyetlen alap dolog max BB krém, az meg fel se tűnik neki... :)
Frizurára csak akkor tesz megjegyzést, ha frissen van festve, pl a múltkori szín jobban tetszett, vagy hogy csini. Meg hogy rám férne már, ha visszamennék fodrászhoz... :D (Ezt olyankor, ha jogos a megjegyzés.) De soha nem kötött bele még, hogy milyenre vágatom, vagy milyenre festem, csak véleményez.
Körmözni nem szoktam, mikor volt műkörmöm, nem kötött bele, csak mikor már elkezdett lenőni, hogy szedessem le / töltessem fel, mert szerinte csúnya. Ebben megint csak igazat tudok neki adni. :)
26N
Erdekesek a valaszok annak fenyeben h nem egy kerdes volt mar errol ahol arra panaszkodott a kerdezo h beleszolnak ezekbe ...
Pl a hosszu haju lanyok akik le akarjak vagatni, vagy h fiuknal a polo vs ing vita, vagy a tul sokat mutato rucik,
Kedves privatban irok ...
Ha mar nem akarod itt elmondani a velemenyed, ne tedd fel nekem privatban...
Nyugodtan leirhatod a kerdesed velemenyed itt is
Semennyire nem, szerencsére ezzel nem is próbálkozott senki. Véleményt meghallgatok, természetesen, főleg mert szeretnék tetszeni neki, tehát ha minimális szinten, de befolyással van a kinézetemre. Elvileg legalábbis. Gyakorlatilag nem igazán szokta leszólni az öltözködésemet, amit csinálok magamon, az tetszik neki, de legalábbis elfogadja.
Visszafelé is hasonló, csak neki kevesebb érzéke van a divathoz, így gyakrabban kikéri a tanácsomat, mint én az övét. De sosem szabnám meg, mit vegyen fel. Jó, ha mondjuk ágyékkötőben és vödörrel a fején akarna elindulni, akkor körberöhögném és azt mondanám, hogy ezt ha lehet, akkor ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!