Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és hűség. Létezik ilyen?
A férfiaknak valóban kényszerhelyzet a monogámia? Vajon az érzelmeiktől függetlenül vágynak újabb és újabb nők meghódítására? Igaz, hogy még a legszerelmesebb, legboldogabb párkapcsolatban élő férfi is tud arra gondolni egy szép nő láttán, hogy "milyen jó lenne, de nem tehetem meg"?
És mi nők, ennek fényében jogosan várjuk el a hűségüket, vagy el kell fogadnunk természetüket, és efféle gondolatokért, hogyha nem érnek tetté, meg kell bocsátanunk?
hagyjuk már ezt az önsajnáltató, általánosító dumát...
ez olyan, mintha nem tudna főzni a feleségem, és megkérdezném, hogy" komolyan egy nő se tud főzni?"
A legszerelmesebb legboldogabb férfi is gondol arra, hogy de jó lenne, de nem tehetem meg. Ne akard legyőzni a genetikát mert azt nem lehet.
Szóval szerintem, hülyén fogalmazva ez még egészségesnek is tekinthető. Amúgy elárulom, a nők ezt úgyanígy megteszik, hogy de jó lenne de nem lehet.
Amúgy igen, férfi és hűség, van ilyen.
Szia!
Létezik hűséges férfi. Az aki már kiélte magát nem vágyik újabb hódításokra. Hidd el jobban értékelik a családi légkört, holmi egyéjszakás kalandoknál. Nekem van egy barátom, aki azt mondja ő már belefáradt a hódításokba, neki nem kell az hogy minden egyes alkalommal egy vagyont kölcsön egy lányra csak a szex kedvéért. Nagyon szeretne már egy igazi őszinte kapcsolatot. Egy másik barátomat pedig a csajok csalják folyton, szegénykém már lelkileg teljesen padlón van, minden barátnője megcsalta már.
Lehet, csak rossz srácokat fogtál ki.
Létezik a hűséges, őszinte férfi. Nem is kevés.
Van hűséges férfi... pl én...
És tényleg néha vannak olyan nők akire azt mondom hogy hű de meg******* de rögtön utána eszembejut hogy ott van nekem a párom ... és még ha meg is tehetném akkor is tudom hogy tudnék ellenállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!