Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek nagy baj, ha egy nő pocsékul főz?
Tegnap is sírógörcsöt kaptam a konyhában, mert a párom egész csirkét hozott haza, amit saját erőmből téptem szét.
Nem lett egy nagy szám, de ő nem neheztel rám, valamivel etetnem kell,
gyors kajákon nem élhetünk örökké.
Tudom, hogy manapság divatos az a szöveg, hogy egy csaj főzzön jól meg hasonlók, de nem igazán érdekel a dolog. Sokszor hallottam kevésbé szép és normális lányoktól, hogy xy mekkora ribizli, de ők legalább jól tudnak főzni és egy igazi férfi ezt akarja.
Nos, ezek szerint nem vagyok egy igazi férfi. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy főz egy csaj. A főzést megtanulhatja. Nem igénylek komoly dolgokat e téren. Paprikás krumplit meg hasonlókat elég könnyű csinálni, a csirkemellet sem bonyolult bepanírozni. (A 100 szavas kajáktól, 20 féle felesleges fűszerezéssel, a világból kifutok.)
Persze, előny, ha jó a csaj a konyhában, de egyáltalán nem elsődleges szempont. Sokkal jobban érdekel, hogy egyezzen a világnézetünk, jól eltudjunk beszélgetni, legyen intelligens és igen, legyen jó az ágyban.
Azt írod, a párod elvolt vele... akkor no para.
Engem sem zavarna, jól főzök, lehet megtanítanám.
#11-es vagyok: Aki lepontozott, elárulná, hogy a válaszom miért nem hasznos? Csak mert a kérdező a véleményünket kérdezte és elmondtam a sajátom. Aki képtelen egy egyszerű szöveg értelmezésére, az mégis miért jár ilyen jellegű oldalra?
Vagy ha valakit frusztrál, hogy engem jobban érdekel egy nő személyisége, mint az általa készített kaja, az mégis mit érez legbelül? :D
15#
A csúnya, de jól főző nők pontoztak le biztos! :D
#16: Én is rájuk tippelek. Legalábbis az alapján, akikkel a való életben összefutottam! :D Elég sok csúnya lány próbálta magát győzködni arról, hogy ők bizony jobb csajok, mint a valóban jó csajok, mert tudnak főzni.
Hát, egészségükre! :) Főzzenek maguknak. Ha már válaszolni is képtelenek, biztos a főzőtudásukkal fognak pasit szerezni.
Engem nem erdekel a felesegemnel rosszabbul elo ember nem foz, ugyhogy a konyha kozelebe sem engedem. Nem a fozesi kepessege miatt vettem el.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!