Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek nagy baj, ha egy nő pocsékul főz?
Tegnap is sírógörcsöt kaptam a konyhában, mert a párom egész csirkét hozott haza, amit saját erőmből téptem szét.
Nem lett egy nagy szám, de ő nem neheztel rám, valamivel etetnem kell,
gyors kajákon nem élhetünk örökké.
Előnynek semmi esetre sem nevezném.
Szerintem felnőtt embernek (férfi vagy nő, mindegy), illik eljutni oda, hogy nem hal éhen, és egyszerűbb ételeket el tud készíteni. Egyébként meg aki olvasni tud, az főzni is. ;)
Senki sem születik mesterszakácsnak, de ha csinálod és gyakorolsz, akkor menni fog.
Semmiképpen nem dicséret, ha egy nő pocsékul főz.
Igazából az a legnagyobb baj, ha nem is akar megtanulni főzni.
Engem már tizenévesen elkezdett anyu tanítani főzni, és érdekelt is a dolog, nem éreztem kényszernek.
Akkor fog jól főzni valaki, ha szereti csinálni, mindig jobbat akar, és nem úgy van vele, hogy szarik az egészbe.
Értékelni fogják az igyekezetedet, csak az a lényeg, hogy ne add fel!
Az az igazság, hogy eddig nem voltam rá szorulva, és úgy érzem ez a terület hm, sosem lesz az erősségem. :(
Köszönöm az ötleteket mindenkinek! Félkész ételeket is találtam az egyik oldalon.
A pasid igazából egy paraszt. Az a minimum, hogy legalább az előkészületekben segített volna, ahelyett, hogy leb*ssza neked az egész csirkét, hogy itt van asszony, készítsd a vacsorát, lol.
A barátom szakács, ezerszer jobban főz mint én, jobban fűszerez, sok trükköt ismer, nyilván többet is főz mint én. Nem volt soha emiatt egy rossz szava sem, hogy én nem főzök olyan finomakat mint ő. :D De általában is, ha olyan barátom lenne akinek más munkája van és kritizálná amit készítek, biztosan küldeném haza az anyjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!