Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom telefonja és laptopja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom telefonja és laptopja tele van a volt baratnoi képével. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mondtam már neki, hogy zavar bármit nézünk vissza mindig van valami kép amire nem lennék kíváncsi. A telefonján és a laptopjan is, sott otthon is a kinyomtatott képek. Sokszor fotozgat idegen nőket is. Azt mondta ez a múltja ottmaradnak a kepek.

Mit tegyek? Nagyon zavar.

2016. szept. 22. 11:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem zavarna ha a jövendőbeli barátnőmet akár csak ölelkezős képeken is látnám az exbarátjával...

Ebből kiindulva én az exem képeit töröltem... Minek? Mert nem vagyok kíváncsi rá, nem fogom nézegetni, és mást sem akarok ezzel bántani hogy belebotlik a gépemen. Vágom hogy ő a múltam része, talán formált is rajtam, miatta is vagyok olyan amilyen most vagyok, de ez csak rám tartozik és senki másra.

Megmarad az emlékezetemben és ennyi. Előre kell nézni nem hátra.

2016. szept. 23. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!