Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm laptopja tele van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm laptopja tele van fiús képekkel, ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy több fiú barátja van/volt régebb,ma már nem igazán beszélnek. De láttam nemrég a laptopját és nem hagy nyugodni, kb 2-3 fiúról külön mappája van, és bennük egy csomó kép róluk, közösek kevésbé a programokról,inkább csak ők egyedül vannak rajta.

Szerintetek ez jelenthet valamit, titeket zavarna? Persze nem nyafogok,nem vagyok már kisfiú, csupán kíváncsi vagyok más hogy reagálna?

2015. júl. 13. 23:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Biztos zavarna engem is, de ha a másik oldalt nézem, akkor neki szép, kedves emlékek, amik neked is voltak, csak te nem vagy az a fajta hogy őrizd őket és néhanapján ha eszedbe jut, akkor megnézd. Az élete része, tegyétek egymást boldoggá és akkor nincs helye féltékenységnek.
2015. júl. 13. 23:32
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
a képekre masztizott vagy még masztizik. Mikor hozta létre a mappát? lehet régi csak még nem volt eszében, h törölje.
2015. júl. 13. 23:34
 3/13 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom mikoriak, csak nemrég láttam őket.

De biztosan még a kapcsolatunk előtt tette fel. Én csak azt nem értem,amelyik nem közös kép és ő nincs rajta az minek neki? Vagy ez csak nekem ilyen szembetűnő?

2015. júl. 13. 23:35
 4/13 anonim ***** válasza:
jobb klikk, majd tulajdonságok. ott írja te zseni :D
2015. júl. 13. 23:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha ilyen sztárpasik, full kockahassal és kiváló tetkókkal, akkor nem kell említeni, sok lány olvad rájuk, nem jelent semmi extrát. Ha viszont excsávók és/vagy ismerősök, akkor én tuti említeném és számon is kérném.
2015. júl. 13. 23:41
 6/13 A kérdező kommentje:
nem sztárpasik, hanem átlagosak, innen a környékről.
2015. júl. 13. 23:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyikkel meg volt is valami,régen...
2015. júl. 13. 23:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
következő kapcsolatánál rólad is fog tározni képet. akkor majd a köv barátja tesz róla emlitsét a gyk-n! :D
2015. júl. 13. 23:49
 9/13 anonim ***** válasza:

nekem is vannak mappáim a volt barátnőkkel közös képeknek

soha nem nézegetem őket de ettől még nem fogom kitörölni mint ahogy a tőlük kapott érdekes vagy hasznos tárgyakat se dobálom ki amint vége a kapcsolatnak

ha ennyire zavar mond meg neki hogy csomagolja be őket és írja ki dvdre

2015. júl. 14. 09:03
 10/13 anonim ***** válasza:

4 éve szakítottam az első komoly kapcsolatommal, akivel 6 évig voltunk együtt, így jó pár fénykép készült rólunk. 3 éve "új" barátom van. Tavaly töröltem a képeinket, mert kellett egy rendszer újratelepítés és nem írtam ki őket a többi fájlommal. Mióta szakítottunk nem néztem meg őket, de nem volt szívem kitörölni őket csak úgy, mert az életem része volt vele az a 6 év, intim képek nem voltak, csak emlékek. Az első nyaralás meg ilyenek.

A lányok ilyen szempontból szerintem szentimentálisabbak. Valószínűleg nem nézegeti őket csak ott vannak. Ez olyan, hogy mindenfélét gyűjtünk. A papír fényképek is nem kukába kerülnek hanem egy dobozba és elrakjuk valahová a dobozt, ahonnan lehet 10-20 évig nem kerül elő, vagy soha.

2015. júl. 14. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!