Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm laptopja tele van fiús képekkel, ti mit szólnátok?
Azt tudom,hogy több fiú barátja van/volt régebb,ma már nem igazán beszélnek. De láttam nemrég a laptopját és nem hagy nyugodni, kb 2-3 fiúról külön mappája van, és bennük egy csomó kép róluk, közösek kevésbé a programokról,inkább csak ők egyedül vannak rajta.
Szerintetek ez jelenthet valamit, titeket zavarna? Persze nem nyafogok,nem vagyok már kisfiú, csupán kíváncsi vagyok más hogy reagálna?
Hát, nem tudom mikoriak, csak nemrég láttam őket.
De biztosan még a kapcsolatunk előtt tette fel. Én csak azt nem értem,amelyik nem közös kép és ő nincs rajta az minek neki? Vagy ez csak nekem ilyen szembetűnő?
nekem is vannak mappáim a volt barátnőkkel közös képeknek
soha nem nézegetem őket de ettől még nem fogom kitörölni mint ahogy a tőlük kapott érdekes vagy hasznos tárgyakat se dobálom ki amint vége a kapcsolatnak
ha ennyire zavar mond meg neki hogy csomagolja be őket és írja ki dvdre
4 éve szakítottam az első komoly kapcsolatommal, akivel 6 évig voltunk együtt, így jó pár fénykép készült rólunk. 3 éve "új" barátom van. Tavaly töröltem a képeinket, mert kellett egy rendszer újratelepítés és nem írtam ki őket a többi fájlommal. Mióta szakítottunk nem néztem meg őket, de nem volt szívem kitörölni őket csak úgy, mert az életem része volt vele az a 6 év, intim képek nem voltak, csak emlékek. Az első nyaralás meg ilyenek.
A lányok ilyen szempontból szerintem szentimentálisabbak. Valószínűleg nem nézegeti őket csak ott vannak. Ez olyan, hogy mindenfélét gyűjtünk. A papír fényképek is nem kukába kerülnek hanem egy dobozba és elrakjuk valahová a dobozt, ahonnan lehet 10-20 évig nem kerül elő, vagy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!