Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higgyek a barátomnak?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, előtte sokáig barátok voltunk. Sokat beszélt akkoriban a hódításairól, hány nővel feküdt le, miket próbált ki. Aztán ma előállt azzal, hogy én voltam neki az első, az eddigiek nem voltak komolyak, egyikkel se létesített szexuális viszonyt. en pedig most nem tudom hogy álljak ehhez, melyik hazugság, melyik lenne jobb.. a bizalmam is ingadozik most. Ti mit tennétek? Vélemények?
2016. szept. 20. 19:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, mit is csinálhatnék ezzel. Mert ezért szakítani? Nagyon szeretem őt, szóval furán venné ki magát a helyzet..
2016. szept. 25. 17:00
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

a gond az hogy ha rögtön elárulta volna hogy nem volt nővel akkor rányomod a lúzer bélyeget és a közeledbe sem engeded....most meg az a baj hogy hazudott......látjátok nagyokosok ennyit ér ez a "szűz vs nem szűz" hisztéria-dolog.....manapság kitalálják hogy a referenciagóré a menő és akinek nem volt senkije az a megtestesült cikiség.....oszt most mindenki bámul hogy ilyen egyszerű az egész "rendszer" kicselezése mert az efféle értékrendű embereket ily könnyű beültetni a hintába....az ismert vicc jut az eszembe:

-doktor úr hogy tudnék én 80 évesen is órákhosszat szeretkezni?

-hát nézze Pista bá 80 év az 80 év ilyenkor már senki sem lepedőakrobata

-De kérem az ivócimboráim mind egyidősek velem és én vagyok ott a lúzer, mert mint mondják nekik meg se kottyannak még most sem a többórás hancúrok...

-Hát ha ők ezt mondják...akkor mondja maga is ezt, és ön se lesz lúzer

2016. szept. 25. 18:24
 13/21 A kérdező kommentje:
Miért nyomtam volna rá a szűz bélyeget? Nálam előny, ha valaki nem osztogatja szét az erényét, hanem inkább megtartja. Így viszont az egész rosszul veszi ki magát.
2016. szept. 25. 18:35
 14/21 A kérdező kommentje:
Lúzer bélyeget, bocsi.
2016. szept. 25. 18:35
 15/21 anonim ***** válasza:

És ezek a hazugságai mikor voltak, az 5 hónap előtt, vagy már a kapcsolatban?

Az első esetben nem akadnék annyira ki éretlen kis hülye.

A második az elgondolkodtatna engem is.

2016. szept. 25. 20:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Mindkettő. Barátságban, kapcsolatban is..
2016. szept. 25. 20:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne szakíts ezért, csak mutass be egy sárga lapot, és jegyezd meg magadnak, hogy nincs benne gátlás a hazugság felé.... bár hát úgy belemenni valami komolyabba?
2016. szept. 25. 20:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán van valami, amit nekiszegezhetnék, hogy tényleg megbánja? Mert hiába orroltam rá, sajnálkozik, de fene se tudja őszinte-e.. :(
2016. szept. 25. 20:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Persze, csak úgy egyszerűen, hogy ha még egyszer hazudsz, mehetsz a csába!

Ezt nem nagyon lehet félreérteni, se félremagyarázni.

Ne "orrolj" - mondd meg szép szelíd határozottsággal, hogy a hazugság nálad nem játszik.

2016. szept. 25. 21:53
 20/21 anonim ***** válasza:

"Ha mégegyszer hazudsz..."

Fog, mert már korábban is megtette.

És ha jó ideig nem derül ki?

Ez se derült ki több hónapon át, a következőt is titkolni fogja, mert látja, hogy balhé van belőle.

Van, ami éveken át ki sem derül.

Akarnál hónapokon, éveken át úgy élni, hogy minden fontosabb dolog után elgondolkodsz, vajon most igazat mondott-e?

2016. szept. 26. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!