Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higgyek a barátomnak?
a gond az hogy ha rögtön elárulta volna hogy nem volt nővel akkor rányomod a lúzer bélyeget és a közeledbe sem engeded....most meg az a baj hogy hazudott......látjátok nagyokosok ennyit ér ez a "szűz vs nem szűz" hisztéria-dolog.....manapság kitalálják hogy a referenciagóré a menő és akinek nem volt senkije az a megtestesült cikiség.....oszt most mindenki bámul hogy ilyen egyszerű az egész "rendszer" kicselezése mert az efféle értékrendű embereket ily könnyű beültetni a hintába....az ismert vicc jut az eszembe:
-doktor úr hogy tudnék én 80 évesen is órákhosszat szeretkezni?
-hát nézze Pista bá 80 év az 80 év ilyenkor már senki sem lepedőakrobata
-De kérem az ivócimboráim mind egyidősek velem és én vagyok ott a lúzer, mert mint mondják nekik meg se kottyannak még most sem a többórás hancúrok...
-Hát ha ők ezt mondják...akkor mondja maga is ezt, és ön se lesz lúzer
És ezek a hazugságai mikor voltak, az 5 hónap előtt, vagy már a kapcsolatban?
Az első esetben nem akadnék annyira ki éretlen kis hülye.
A második az elgondolkodtatna engem is.
Persze, csak úgy egyszerűen, hogy ha még egyszer hazudsz, mehetsz a csába!
Ezt nem nagyon lehet félreérteni, se félremagyarázni.
Ne "orrolj" - mondd meg szép szelíd határozottsággal, hogy a hazugság nálad nem játszik.
"Ha mégegyszer hazudsz..."
Fog, mert már korábban is megtette.
És ha jó ideig nem derül ki?
Ez se derült ki több hónapon át, a következőt is titkolni fogja, mert látja, hogy balhé van belőle.
Van, ami éveken át ki sem derül.
Akarnál hónapokon, éveken át úgy élni, hogy minden fontosabb dolog után elgondolkodsz, vajon most igazat mondott-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!