Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most kinek higgyek a barátomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kinek higgyek a barátomnak vagy a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
1 hete a barátom elmesélte hogy állítólag kikezdet vele a barátnőm és megegyeztek hogy nem mondják el nekem.A barátom mégis elmondta.Kérdőre vontam barátnőmet ő az ellenkezőjét mondta.Nem tudom kinek is hidjek? :( 8 hónapja vagyunk már együtt
2012. márc. 13. 16:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

elég bonyolult helyzet..többféle verzió is lehet,amin el kell gondolkoznod.

1. Ha a barátod / barátnőd viszonozta,akkor mindkettő hibás.

2. A barátod mond igazat.

3. A barátnőd mond igazat,csak a pasi félt hogy megtudod,ezért mondta el.

Szerintem minden esetre az első az igaz. Biztos,hogy imponált neki(akár melyikről legyen is szó),mert ahhoz is kellett affinitás,hogy megbeszéljék,hogy ezt eltitkolják.És gondolj bele,hogy mindkettő belement! Milyen barát/ barátnő ez,még ha igazat is mond?

2012. márc. 13. 16:46
 2/18 anonim válasza:
Ilyenkor derül ki, hogy mégsem a barátnőd?Én csak hinnék a társamnak, mert előbb utóbb úgyis kiderül.Ha tévednél és ha a barát az barát akkor úgy is megbocsájt.
2012. márc. 13. 16:48
 3/18 anonim ***** válasza:

kikezdett vele alatt mi értünk?

Nem mindegy, hogy megpróbálta egy az egybe lekapni, vagy célozgatott rá, hogy bejön neki.

2012. márc. 13. 16:50
 4/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ!szerintem is az első az igaz,barátom azt mondta hogy az elején hagyta 2-3 percig majd rászólt de miután jobban elkeztűnk erről beszélgetni kicsit máshogy állította be.Barátnőm is ezt mondta hogy hagyta magát majd átgondolta mit is csinált
2012. márc. 13. 16:53
 5/18 A kérdező kommentje:
nem smároltak,hanem az ágyon fekűdtek egy takaró alatt és barátom azt állítja hogy barátnőm símogata a lábával az intim részét,barátnőm meg azt hogy odahúzta a lábát :/ az visszont megegyezik a történetbe hogy mind a ketten hagyták magukat 2-3 percen át
2012. márc. 13. 16:58
 6/18 anonim ***** válasza:
és azt azért megkérdezném, hogy hogyan jutottak el az ágyaik. Meg egyáltalán mit kerestek egymás mellett?
2012. márc. 13. 17:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Mindkettejükkel megszakítanám a kapcsolatot ezek után. Mi az hogy hagyta magát pár percig ráadásul az ágyban??? Kösz de se ilyen pasi, se ilyen barátnő nem kéne.
2012. márc. 13. 17:08
 8/18 A kérdező kommentje:
pasimnak van egy bátya és vele járt a barátnőm ő egy másik ágyon aludt és még van egy kanapé is de ez nagyon jó kérdés!hogy hogyan jutotak el odáig
2012. márc. 13. 17:11
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
jóól jegyezd meg: ha párkapcsolatod van NINCS BARÁTNŐ!!!mert az esetek 80%-ában belebarmolnak a kapcsolatodba!!!!! Erre nagyon vigyázz!!!Ja, igen: tépd le a ri banc fejét!
2012. márc. 13. 17:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Rövid leszek. Egyik sem tisztel és szeret téged igazán. Nem mondanám kétszer hogy volt ott màs is, csak arról mindkettő mélyen kussol. Barátod nem bízott a barátnődben és megelőzte, hogy nehogy úgy kezdődjön a történet, hogy ő volt a kezdeményező. Dobtak neked egy kis csontot, nesze rágcsáljad. Arról persze nem beszél egyik sem hogy mit fetrengtek egy àgyba összebújva. Lapátra mindkettővel, aztán mehet a prosztata masszàzs, szigorúan csak lábbal.
2012. márc. 13. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!