Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most kinek higgyek a barátomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kinek higgyek a barátomnak vagy a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
1 hete a barátom elmesélte hogy állítólag kikezdet vele a barátnőm és megegyeztek hogy nem mondják el nekem.A barátom mégis elmondta.Kérdőre vontam barátnőmet ő az ellenkezőjét mondta.Nem tudom kinek is hidjek? :( 8 hónapja vagyunk már együtt
2012. márc. 13. 16:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pattintsd le mindkettőt sürgősen. Ja és én a bátyust is felvilágosítanám.
2012. márc. 13. 17:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Erre én annyit mondanék csak, hogy lapátra mindkettővel! Ezt érdemlik. Barátodban sem bízhatsz meg, de a barátnődben sem. Nem szeret a pasid, ha baránőddel ágyba bújuk, és barátnődet sem érdekled, ha kikezd a pasiddal. Na én azt mondom nem ennyi volt köztük, ilyen abszolút nincs, hogy abbahagyták. Csak arról nem beszélnek, ennyi. Pasid meg nem akart lebukni így ezért mondta el neked a tömörített történetet.
2012. márc. 13. 17:52
 13/18 A kérdező kommentje:
a bátya is tud mindenről ugyanis elmondta neki is hogy ez történt
2012. márc. 13. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:
a csaj csinál ilyet, de utána pedig tagadja.. Hidd el nem 100-as vagy nagyon ún már téged.
2012. márc. 14. 09:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha nem valják be..az a bajunk,h. eltitkolták.Ha bevallják,kidobjuk...akkor mit várunk el a másiktol?oszinteséget.A lonak is négy lába van,mégis megbotlik....
2012. márc. 14. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsika, de csak egy részét vallotta be. Az nem kifejezett őszinteség. Egy dolog bevallani mert megbántuk, és egy másik féligazságot elárulni, mert befostunk attól hogy az egész kiderül
2012. márc. 14. 17:21
 17/18 A kérdező kommentje:
sokat gondolkodtam és pár dolog azért nem stimmel,az visszont rájöttem hogy mindketten hibásak
2012. márc. 14. 18:10
 18/18 anonim válasza:
Velem is történt hasonló, csak nekem az akkori pasim, az összes barátnőmmel megcsalt...aztán egymásra kenegették a dolgokat, míg nem eléggé "terhelő" bizonyítékot találtam mind a két fél részére...és hát kiderült, hogy a barátnőmnek megbocsájtottam, pedig ugyan olyan ludas volt mind a kettő!!! sztem az ilyen emberek nem érdemlik meg a bizalmat újra, akár mennyi ideig tart az a kapcsolat!!! mert ha ez egyszer megtörtént...máskor is megtörténhet, csak mondjuk lehet hogy körültekintőbbek lesznek!
2012. márc. 17. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!