Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kinek higgyek a barátomnak vagy a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
1 hete a barátom elmesélte hogy állítólag kikezdet vele a barátnőm és megegyeztek hogy nem mondják el nekem.A barátom mégis elmondta.Kérdőre vontam barátnőmet ő az ellenkezőjét mondta.Nem tudom kinek is hidjek? :( 8 hónapja vagyunk már együtt2012. márc. 13. 16:43
11/18 anonim válasza:
Pattintsd le mindkettőt sürgősen. Ja és én a bátyust is felvilágosítanám.
12/18 anonim válasza:
Erre én annyit mondanék csak, hogy lapátra mindkettővel! Ezt érdemlik. Barátodban sem bízhatsz meg, de a barátnődben sem. Nem szeret a pasid, ha baránőddel ágyba bújuk, és barátnődet sem érdekled, ha kikezd a pasiddal. Na én azt mondom nem ennyi volt köztük, ilyen abszolút nincs, hogy abbahagyták. Csak arról nem beszélnek, ennyi. Pasid meg nem akart lebukni így ezért mondta el neked a tömörített történetet.
13/18 A kérdező kommentje:
a bátya is tud mindenről ugyanis elmondta neki is hogy ez történt
2012. márc. 13. 18:01
14/18 anonim válasza:
a csaj csinál ilyet, de utána pedig tagadja.. Hidd el nem 100-as vagy nagyon ún már téged.
15/18 anonim válasza:
Ha nem valják be..az a bajunk,h. eltitkolták.Ha bevallják,kidobjuk...akkor mit várunk el a másiktol?oszinteséget.A lonak is négy lába van,mégis megbotlik....
16/18 anonim válasza:
Már bocsika, de csak egy részét vallotta be. Az nem kifejezett őszinteség. Egy dolog bevallani mert megbántuk, és egy másik féligazságot elárulni, mert befostunk attól hogy az egész kiderül
17/18 A kérdező kommentje:
sokat gondolkodtam és pár dolog azért nem stimmel,az visszont rájöttem hogy mindketten hibásak
2012. márc. 14. 18:10
18/18 anonim válasza:
Velem is történt hasonló, csak nekem az akkori pasim, az összes barátnőmmel megcsalt...aztán egymásra kenegették a dolgokat, míg nem eléggé "terhelő" bizonyítékot találtam mind a két fél részére...és hát kiderült, hogy a barátnőmnek megbocsájtottam, pedig ugyan olyan ludas volt mind a kettő!!! sztem az ilyen emberek nem érdemlik meg a bizalmat újra, akár mennyi ideig tart az a kapcsolat!!! mert ha ez egyszer megtörtént...máskor is megtörténhet, csak mondjuk lehet hogy körültekintőbbek lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!