Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most kinek higgyek? A barátomn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kinek higgyek? A barátomnak vagy a barátjainak? (többi lent)

Figyelt kérdés

1 hónapja járok egy fiúval,mindketten 16 évesek vagyunk.Régebb is ismertük egymást, de régebb nem volt semmi köztünk,mert egyszerre több barátnője volt.Állítólag fél éve leszokott erről és azt mondta,hogy egyszerre csak 1 barátnője van.Már azelőtt tetszett és elkezdett érdeklődni felőlem, 1 hónap után össze is jöttünk.De a napokban egyik barátja elárulta,hogy egyszerre több csaja is van még mindig.Én nagyon mérges lettem és most szünetet tartunk, hogy "tanuljak meg bízni benne".

Mire kezdtem megbízni benne, valami gyanúsat találtam: 2 lánynak is kommentelt a képéhez,hogy mennyire gyönyörű vagy stb.

A barátja közben össze akar jönni velem,de nekem nem jön be a gyerek, így lekoppintottam.Most nem tudom mit tegyek, kinek higgyek.Tapasztalt emberek válaszait várom! :)

Köszönöm a válaszokat előre is

2015. júl. 25. 13:49
 1/6 BingoUniti válasza:
Szia ! Arra nem gondoltál hogy a pasid barátja csak azért mondja ezeket hogy szakítsatok és akkor vele nagyobb eséllyel össze tudnál jönni . Persze ha neked nem jön be semmi esélye :D . Én a szerelmemnek hinnék , és ha viszont úgy szeret ahogy kelél elmondja az igazat :)
2015. júl. 25. 13:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam,hogy azért írta ezt,hogy szakítsunk, de amikor megláttam,hogy más lány képeihez kommentel nem esett jól.Plusz még egy másik haverja is azt mondta,hogy több csaja van...
2015. júl. 25. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog ez a "leszokott róla". Szerintem akkoriban, mikor több lánnyal volt, a barátnői nem tudtak egymásról. Így meglehet a gyanúja, hogy most is ezt teszi.

De az is lehet, hogy csak azért mondja, hogy szakítsatok és nagyobb lehetőség nyíljon arra, hogy veled legyen.

Ezt ennyiből nehéz megmondani, neked kell tudnod az apróbb jelekből, hogy mi is lehet a valóság. Így nem szeretnék egyik oldal mellé sem állni. És nem is tudnék így tenni, ahogy - szerintem- egyikőnk sem. Persze tanácsot lehet adni.

2015. júl. 25. 14:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2015. júl. 25. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Hanyagold azt az egész társaságot.
2015. júl. 26. 01:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Kiderült,hogy a barátom egy aljas hazug gyerek! -_-

Köszönöm a válaszokat, és ahogy az utolsó mondta hanyagolni fogom az egész társaságot!

2015. júl. 29. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!