Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyítsam be a barátomnak hogy bízom benne?
1 hónapja vagyunk együtt egy iskolás táborban jöttünk össze !Mindennél jobban szeretem de most nyáron csak keveset találkozunk.Az iskolából most ballagott viszont egy teleőülésre fogunk járni jövőre iskolába és akkor fogunk találkozni minegy nem ez a lényeg ....
Szóval az utóbbi 1 hétben elfordul tőlem nem ír nem hív ..
azt mondja elfiglalt mikor írok neki nem ír vissza meg értem hogy kb 2 napig nem beszélünk de 1 hete
és legutóbb mikor nem írt vissza azt írtam neki hogy csajozol ? Ere ő nagyon felhúzta magát mostmeg már a szakításon gondolkozim :'( az 1. barátom nem igazántudom kezelni ezeket a dolgokat de ha elvesztem......
eleve depressziós vagyok a szüleim miatt most akkor még rosszabbb lessz.viszont én bízom abban hogy nem csal meg mert már őt megcsalaták tudja milyen szar.. deakor nagyon ideges voltam rá és nemtudom hogyan bizonyítsam be neki hogy bízom benne .. az életemnél is jobban szeretem .órálat sítam mert nem akarom elveszteni (nem neki) kérlek segítsetek a szakítás szélén állom nem fogom túl élni a depressziómmal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!