Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan bizonyítsam be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsam be a barátomnak, hogy igazán szeretem? 15L

Figyelt kérdés
A barátomért bármit megtennék, nagyon imádom, és ő is engem.De úgy érzem,hogy nem tudok neki megadni mindent,amire szüksége van. Én még szűz vagyok, és az is szeretnék maradni. És ezzel ő is egyet ért addig,amig én is így gondolom. De hogy tudnám neki bebizonyítani hogy tényleg annyira szeretem, mint amennyire mondom neki?

2013. febr. 5. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
a szexen kivül anny jo dolog van gondoüj a pettingre vagy az orálra :—)
2013. febr. 5. 18:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2013. febr. 5. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Prof. Shevy: Mélyen nem értek egyet azzal, hogy egy 15 éves lányt arra biztatsz, hogy szopjon!

Kérdező! Éreztesd vele! Ez a titok ... amikor érzi, hogy szereted, annál nagyobb adomány nincs! Ne akarj bizonyítani. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy bizonyítok, hanem a kölcsönös elfogadásról.

2013. febr. 5. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Add neki az összes pénezedet. Tanulj meg úgy főzni ahogy az anyja szokott.
2013. febr. 5. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

cam... csak poénkodtam... nagyon nem éttek egyet a 17alatti szexuális viszonyokkal.. csak a kérdezö igazábol rögtön a szexre aszociált és erre volt az ironikus válasz...

amugy meg kedves kérdezö... a párod ugy szeret ahogy vagy.. ha sokat változol akkor több kárt okozhatz

2013. febr. 5. 18:47
 6/9 kis hal válasza:
ebben a kérdésben szerintem a kérdező burkoltan pedig pont arra gondolt hogy a szexen belül mik azok a dolgok amitől szűz marad de mégis szex
2013. febr. 5. 18:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként,azért összpontosítottam rögtön a szexre,mivel a mai világban,egyre többen erre gondolnak.De én "régimódi" lány vagyok.Szeretném ha megbecsülne és tudná hogy szeretem,szex nélkül is. Mondjuk nem panaszkodott hogy nem érzi a szeretetemet,de félek,hogy elveszítem. Nagyon sokat jelent nekem.
2013. febr. 5. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondja, vagy nem adja jelét annak, hogy nem érzi, hogy szereted, akkor ne parázz. Azzal elrontod a kapcsolatot, hogyha görcsösen ki akarod fejezni az érzéseidet. Ha ő tudja hogy szereted és érzi, akkor nincs probléma ne aggódj. Tapasztalatból mondom. :)
2013. febr. 5. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Okés.Köszönöm!
2013. febr. 5. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!