Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyitsam be a barátomnak hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Szerinte nem mutatom ki..hogyan mutassam ki hogy tényleg szeretem?Igaz most történt..hát nem mondom hogy kis balhé mert eléggé nagy..10 hónapja járunk.2012. nov. 9. 21:12
2/10 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted..?
2012. nov. 9. 21:14
3/10 ASOT válasza:
Ez nem egy gyilkosság aminél be kell bizonyítanod h nem te voltál a gyilkos!
Ezek szerint valóban jól érzi a barátod, mert valóban nem érezhet semmit.
Te mi az amit teszel vagy nem teszel? Csak ő szokott közeledni hozzád, bújni meg simogatni??
4/10 A kérdező kommentje:
dehogy.
2012. nov. 9. 21:15
6/10 A kérdező kommentje:
Csak azt hogy nem mutatom ki eléggé..úgy érzi hogy ő jobban szeret.
2012. nov. 9. 21:18
7/10 ASOT válasza:
és szerinted mi az amiből te keveset adnál vagy mutatnál neki?
- érdeklődni szoktál h mi volt vele ez meg az hogy sikerült
- ha beteg ott vagy e mellette
- megsimogatod e néhe önszántadból
- szoktál e kezdeményezni avagy csak ő bármit csók szex összebújás akármni
- nem e kritizálod túl sokat
- kíváncsi vagy e a véleményére
stbstbn
-
8/10 anonim válasza:
Akkor benned van a hiba,ha ezt mondja.Több kedvességet neki,törödést,figyelmet,több kézenfogás,dicséret,puszi,csók,szex,és le kell nyelni és kész! (sperma) :)
10/10 anonim válasza:
Nekem is ezzel jött folyton...
Erre én azt mondtam: hát ha nem vágtál volna át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!