Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem beteges ez már? Nincs magánszférám.

Figyelt kérdés

Úgy érzem a barátom kezd túl menni minden határon, amit én még eltudok viselni. Együtt élünk, az első 1-2 hónap tökéletes volt, remekül kijöttünk egymással, de szépen lassan ez megváltozott. Kezdődött minden azzal hogy nem beszélhetek senkivel, ha lány, ha fiú. Szerettem leülni a számítógép elé, most már nem tehetem. Egyszer rajta kapott, hogy játszottam, most erre fogja a bizalom hiányát (persze nem akkor mikor itthon volt, akkor csak is vele törődök). Nem mehetek el nagymamámnak segíteni bevásárolni, sőt anyukámat is leginkább csak vele látogathatom. Van egy kutyusom, ha 5 percnél tovább sétálok vele, már "pasizni" voltam. Ugyan ez mikor elmondom neki hogy a szakítás felé sodródunk, válasza hogy persze, hisz nekem van valakim, ami persze nem igaz, hisz őt szeretem. Már ránézni nem merek senkire, nehogy megint hisztis legyen, és 2-3napig ne szóljon hozzám. Az is probléma, ha valaki rám néz, így persze azt sem hordhatom amit én szeretnék.

Én ezt már nembírom, 1 hónapot megpróbáltam úgy élni ahogy ő szeretné, de már kezdek becsavarodni ettől! Mit tegyek?

2016. szept. 20. 12:53
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem... pár napra rá vége lett. Agresszív volt az utolsó napokban, és ijesztő.
2016. nov. 21. 21:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Huha, meredek :( De a lenyeg, hogy tul vagy az egeszen.
2016. nov. 21. 21:29
 23/23 A kérdező kommentje:
Én mindig megtalálom a meredek férfiakat... :D
2016. nov. 22. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!