Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem beteges ez már? Nincs magánszférám.
Úgy érzem a barátom kezd túl menni minden határon, amit én még eltudok viselni. Együtt élünk, az első 1-2 hónap tökéletes volt, remekül kijöttünk egymással, de szépen lassan ez megváltozott. Kezdődött minden azzal hogy nem beszélhetek senkivel, ha lány, ha fiú. Szerettem leülni a számítógép elé, most már nem tehetem. Egyszer rajta kapott, hogy játszottam, most erre fogja a bizalom hiányát (persze nem akkor mikor itthon volt, akkor csak is vele törődök). Nem mehetek el nagymamámnak segíteni bevásárolni, sőt anyukámat is leginkább csak vele látogathatom. Van egy kutyusom, ha 5 percnél tovább sétálok vele, már "pasizni" voltam. Ugyan ez mikor elmondom neki hogy a szakítás felé sodródunk, válasza hogy persze, hisz nekem van valakim, ami persze nem igaz, hisz őt szeretem. Már ránézni nem merek senkire, nehogy megint hisztis legyen, és 2-3napig ne szóljon hozzám. Az is probléma, ha valaki rám néz, így persze azt sem hordhatom amit én szeretnék.
Én ezt már nembírom, 1 hónapot megpróbáltam úgy élni ahogy ő szeretné, de már kezdek becsavarodni ettől! Mit tegyek?
Szia!
Velem ugyanez volt. Lépj ki minél hamarabb, ahogyan előttem is mondják, mert csak össze fog törni lelkileg és rettegni fogsz. Egy idő után a barátaidat is elveszítheted, ami nem a legjobb. Az életednek van egy olyan része, amit NEKED kell irányítanod, nem a párodnak.
Én is akkor jöttem rá, mikor 1-2 napra megszabadultam, foglalkozhattam mással, maga volt a mámor...
Épeszű ember ennek a töredékét sem viselné el, nincs az a szerelem, akiért megéri ennyire feladnod az önállóságod utolsó szikráját is. Ez már bőven a bántalmazó kapcsolat kategória, még (!!) nem bánt fizikailag, cserébe lelkileg zsarol, manipulál, irányít és teljesen leépít és tönkretesz. Ez szerinted szeretet? Tisztelet? Bizalom?
Nem, ez önző, kisajátító birtolás. A tulajdonaként kezel, átlagember a kutyájával jobban bánik, mint ez az "ember" veled. Akármennyire szerelmes vagy, vedd le a szemellenzőt, így nem lehet hosszútávon egészséges pszichét megtartva élni, ráadásul minél tovább húzod a szakítást, annál nehezebb lesz. Ne várd meg, amíg gyereketek lesz, amíg munkába se mehetsz, amíg teljesen el nem vágja az emberi kapcsolataid, hogy maximálisan ki legyél neki szolgáltatva. Hiszen már most erre utazik! Ne hidd el neki, akármit ígér, az ilyen emberek nem változnak!!
Menekülj, amíg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!