Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élnétek olyan férfival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek olyan férfival aki keveset keres? Tényleg nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Párom szerintem nagyon keveset keres,havi 80 ezret átlagban.Ugyanis köz foglalkoztatott.Van ugyan egy régi szakmája de abban nem tud dolgozni mert már elfelejtette.És egy másik,nem titok,bizt.őr.Ebben viszont ahhoz hogy el tudj érni egy 100 feletti nettót,többet kell dolgozni mint az alap óraszám.

Ő azt mondja hogy nem fog 200-300 órákat dolgozni csak hogy többet keressen,nem fogja kikészíteni magát.

Ezt meg is értem,de az sem állapot hogy havi 80-at hoz haza.Főleg hogy én is bevállalok többet,például háznál kisegítek csak hogy elég legyen a bevétel a kiadásokhoz.

Problémánk már odáig fajult hogy párszor rászóltam miért van ennyi napot itthon,miért nem vállal be valami pluszt.Erre ő halálosan megsértődött,közölte hogy én pénzéhes vagyok és hogy hagy érezze már jól itthon magát.Örüljek neki hogy nem jár sehova.

Összességében az fáj hogy nem törekszik,nem tesz semmit hogy találjon valami jobb lehetőséget.

Erre lassan rá megy a kapcsolatunk,főleg mert igazából nem is érti mi a bajom vele.

Segítsen aki tud,jól látom-e a helyzetet,vagy hibás vagyok a párom megítélésében?

2016. szept. 18. 15:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
#20 akkor dobd ki a lakásodból és a hatalmas problémád egyből meg van oldva!
2016. szept. 18. 17:59
 22/26 A kérdező kommentje:

20/21-es,egyszerű lenne ha ilyen könnyű lenne.Nem vagyok az a típus aki cserélgeti a partnerét.És hát szeretem is annak ellenére hogy ilyen velem.

Talán ha nem szeretném,úgy könnyebb lenne.Még én sajnálnám őt.Nem vagyok normális az biztos.

2016. szept. 18. 18:09
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudna annyit hozzátenni,hogy ne nélkülözzetek,akkor azt mondanám jól van,igaza van,legyen csak el így.De így,hogy te pluszt is vállalsz,ő meg a heréit vakargatja,nem állapot.A helyedben kitenném a lakásból és mondanám,hogy akkor húzzon vidékre,egyedül egy garzonba és ott simán kijön kajástul havi 60 rongyból.Ott úgy dögölhet,amennyit akar.Egy ilyen alakra még a 200 ft-os zacskós tejberiszt is sajnálnám,nem,hogy még főzzek rá,ami azért drágább,ha nem szxarból főz az ember vagy nincsen otthon konyhakertje és megtermeli az ember maga,amit megfőz.Ebben az esetben nem nagy elvárás.Akkor lenne az,ha mondjuk el lennétek kettőtök fizujából,de Balaton helyett a Kajmán-Szigetekre akarnál menni és ezért hajtanád el dolgozni,akkor igazad lenne.Itt nem is a kevés kereséssel van a fő gond,hanem,hogy elvárja,hogy eltartsd.
2016. szept. 18. 18:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben elhagynám és keresnék egy ambiciózusabb embert. Nem azért, mert keveset keres, hanem azért, mert nem törekszik. Gyakorlatilag a teljes apátiát választotta és tökéletesen meg van elégedve ezzel a proli élettel.

Ha a barátnőm lenne ilyen, én is dobnám. Ha valami csoda folytán gyereket vállalnátok, akkor a nevelésében sem számíthatnál rá...

2016. szept. 18. 21:08
 25/26 anonim ***** válasza:

20-as válaszolóval értek egyet.

Nem értem, ha itt siránkozol, akkor miért nem vagy képes szakítani? Vagy minek írtad ki a kérdést? A pasid egy barom, te meg még inkább, ha ezt eltűröd.

2016. szept. 19. 04:27
 26/26 anonim ***** válasza:

Én azt látom a leírtak alapján, hogy ez a kapcsolat túlzottan is egyoldalú. Te mindent beleteszel, de ő semmit se. Az meg egy általános dolog, hogy ami csak úgy az ölébe pottyan az embernek, azt nem értékeli eléggé. Szóval a párod sem értékeli mindazt az áldozatot, amit te vállalsz nap mint nap.

A szeretettel kapcsolatosan meg annyit, hogy az igazi szeretet kölcsönös felelősségvállalásból, empátiából is áll, és a kapcsolat ápolásának törekvése is fontos. Köztetek tehát nem az az elsődleges probléma, hogy ő 80-at keres, te meg 140-et, hanem az, hogy nem látja, és nem is akarja látni a kapcsolatban a kölcsönösséget és a közösséget. Innentől kezdve max. megszokás, kényelem, szex, és tettek nélküli SZAVAK és hasonló dolgok azok, amik kitöltik ezt az üres "szeretet"-kapcsolatot.

Ez idővel egyre rosszabb lesz, mert ő nem hajlandó változni, te tehetetlen vagy, így a tüske egyre mélyebben lesz benned. Emiatt cseszteted őt, és pár év múlva csak a veszekedés lesz köztetek, az meg még a maradék szeretetet is megöli. Marad tehát egy "gazdasági munkaközösség" kettőtök között, amibe te mindent beleadsz, de ő meg semmit. Ebből az következik, hogyha te lerobbansz, gyereketek lesz, nem is számíthatsz semmire vele kapcsolatosan.

Ha majd pár év múlva kitennél egy kérdést a gyakorin, hogy "a párom kihasznált, anyagilag, érzelmileg, én megöregedtem, megbetegedtem, és magamra hagyott két gyerekkel, mit csináljak?" Akkor erre csak annyit írnék, hogy "Én megmondtam. Tudhattad előre, szóval ne panaszkodj."

Egy biztos: nem leszel fiatalabb. És a párod sem fog megtáltosodni. És elárulok még egy dolgot. Ha komolynak látja a helyzetet, hogy kirakod a szűrét, akkor be fog rezelni egy kicsit, ígérni fog fűt, fát, hogy megváltozik, de ennek elég kevés esélye van. Amint megenyhültél, marad minden a régiben. Esetleg tesz valamit, hogy bebiztosítsa magát, pl. megkéri a kezed, stb. de itt az van, hogy egy rossz alapokon lévő házra még egy emeletet húzni csak tovább rontja a helyzetet. Könnyen lehet, hogy nem megváltozást ígérget, hanem mindenféle más dolgokkal próbál manipulálni, pl. öngyilkossággal fenyegetőzik majd, meg hogy mennyire szeret, de ezeken mind át kell látni. Arra kell gondolnod, hogy veled mi lesz.

Megértem, hogy hűséges típus vagy, hát ne csald meg magad!

2017. márc. 5. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!