Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnétek olyan férfival aki keveset keres? Tényleg nagyok az elvárásaim?
Párom szerintem nagyon keveset keres,havi 80 ezret átlagban.Ugyanis köz foglalkoztatott.Van ugyan egy régi szakmája de abban nem tud dolgozni mert már elfelejtette.És egy másik,nem titok,bizt.őr.Ebben viszont ahhoz hogy el tudj érni egy 100 feletti nettót,többet kell dolgozni mint az alap óraszám.
Ő azt mondja hogy nem fog 200-300 órákat dolgozni csak hogy többet keressen,nem fogja kikészíteni magát.
Ezt meg is értem,de az sem állapot hogy havi 80-at hoz haza.Főleg hogy én is bevállalok többet,például háznál kisegítek csak hogy elég legyen a bevétel a kiadásokhoz.
Problémánk már odáig fajult hogy párszor rászóltam miért van ennyi napot itthon,miért nem vállal be valami pluszt.Erre ő halálosan megsértődött,közölte hogy én pénzéhes vagyok és hogy hagy érezze már jól itthon magát.Örüljek neki hogy nem jár sehova.
Összességében az fáj hogy nem törekszik,nem tesz semmit hogy találjon valami jobb lehetőséget.
Erre lassan rá megy a kapcsolatunk,főleg mert igazából nem is érti mi a bajom vele.
Segítsen aki tud,jól látom-e a helyzetet,vagy hibás vagyok a párom megítélésében?
Ami idáig lejött:
Te többet viszel haza, mint ő. Ő láthatóan nem akar többet
dolgozni, hogy mégtöbb legyen.
Összeadva a két keresetet kapunk 200.000 ft nettót. Ez
még hol van az anyagiassághoz? Lakóhely fenntartásának
költsége (ha albérlet, akkor plusz annak a díja is),
enni is kell, ruhát sem árt venni, illetve millió apró-
ság van, amire az ember nem is gondol. Ez az összeg
baromi szűk, ennyin kb vegetálni lehet egy albérlet
esetén.
Viszont a kapcsolat nem csak a pénzen múlik. Neked
szerintem a hozzáállásával van a gondod, amit valahol
meg is lehet érteni.
Előző hozzá szóló teljesen jól látja a dolgokat,így van, a hozzá állása nem tetszik a páromnak.
Nem albérletben lakunk hanem az én lakásomban ami sajnos még hitellel terhelt amit fizetni kell.
Azt mondja neki ehhez semmi köze,ebben valószínűleg igaza van,mégis rosszul esik tőle.
Éppen ki tudunk jönni a pénzből,nem is tudunk sehova menni,nyaralásra már nem is gondolok.
Azért nyáron egy állatkerti séta például jó lenne,de arra sem telik.Nem érti mi bajom van,azt mondja neki egy piknik is megfelelő,amikor is ki teszünk egy takarót a fűbe valahol és eszünk.A párom azért a kaja terén nem sajnálja magától a dolgokat,sajnos itt ki is merülnek az igényei.De mielőtt bárki gondolná nincs elhízva,futni azt szokott például.
Egyébként a közalkalmazott milyen minőségben? Mert van
olyan munkakör, amiben el sem lehet fáradni.
Egyébként nem mondom, hogy szakíts, de a párodnak fel
kellene érnie ésszel, hogy alulteljesíti magát hozzád
képest. Ezzel kb a férfiassága egy részét már el is
veszítette a szemedben.
A lakás hitellel terhelt. Ehhez neki semmi köze, legyen.
De legalább beszáll a rezsibe? Kajára igényes, oké, de
a normális kaja, ami tényleg ételnek nevezhető, drága.
A tescos import hús meg nem hús, kb vízet veszel és
valami húsnak látszó cuccot, tápérték nélkül. Éljen az
EU :D
Nos ez sem tetszik hogy megelégszik egy olyan munkával ahol nem csinál semmit.Csak ül 90%-ban,és beszélget.Portán van.
Ennek ellenére azt mondja azért nem vállal be több munkát mert egészséges szeretne maradni.És velem mi lesz,az én egészségem ezek szerint nem számít neki?
Ezen kívül ahogy írtam is fut vagy mást sportol,nyilván erre is kell az idő.De van is neki bőven.
A rezsibe pontosan 23 ezer forintot ad.Nagyjából éves átlagban ennyiben vannak a ráeső költségek,természetesen a hitelen kívül mert abba nem száll be.Bár télen amikor kijön a magas fűtésszámla még kevés is.
Valószínűleg úgy gondolja az ottléte nélkül is ugyanannyi lenne mivel panelben lakunk.
Tehát rezsi,kajája plusz az autójába benzin,és ennyi volt a fizetése.
Bocsi, de itt az a baj, hogy csak sopánkodsz, de igazából nem teszel semmit.
Miért nem mondod neki azt például, hogy: "Drágám, rendben én 50 ezerrel többet keresek, elfogadom, hogy nem akarod kifárasztani magad munkával, akkor tessék szépen minden nap főzni, rendben tartani a házat cserébe mire én hazaérek hulla fáradtan, ami mellesleg az enyém és örülj hogy itt lakhatsz, ja és ha lesz gyerekünk, akkor te fogsz vele otthon maradni mert nem akarunk éhen halni ugyebár."
Mi az, hogy nincs köze a hitelhez?? Hát akkor nem kell ott lakni! Vagy akkor fizessen bérleti díjat, ha ennyire különcködik...
De te túl engedékeny vagy, mert még azt is elnézed, hogy otthon sem csinál semmit, miután te kidolgoztad a beled még ki is szolgálod. És utána csodálkozol, hogy ez van. Hát hülye lenne megerőltetni magát ha anélkül is megkap mindent.
'És velem mi lesz,az én egészségem ezek szerint nem számít neki? '
Ezt megkérdezted már tőle?
Én is ezt érzem amit írtok hogy baj van köztünk.Fizet a rezsibe,írtam 23 ezer forintot.Igaz,nem is fogyaszt többet.Főzni ugyan főzök rá,de csak egy héten kétszer.Tényleg mondtam már neki hogy jólesne ha egyszer ő is meglepne valami főtt étellel de nem tud főzni és azt mondta nem is csinálná.Úgy érzi ez a nő dolga,ezt látta otthon.
Alapvető baj köztünk hogy szerinte a szeretet a lényeg,ezt ugyan én is így gondolom csak nem ilyen formában.Azt mondja minek kellene bárhova is mennünk ő itthon is szeret velem lenni.
Az pedig hogy sokat dolgozom nem miatta van hanem a hiteltartozásom miatt,ami közölte már többször az sem miatta van.
Én ezt is értem.De ami mai világban egy férfi hogyan elégedhet meg egy 80 ezres fizetéssel? És tényleg azt már valóban nem értem hogy bár sajnál a sok munkámért,mégsem tesz ellene semmit,semmi erőfeszítést hogy segítsen.
Tényleg annyira szerethet ahogy mondja? Én fordított esetben nem tudnék ilyen lenni.Igen,gondolkoztam már a szakításon.Szeretjük egymást azért nem tettem eddig.
Portán ül? Egészség? Komolyan nem értek egyet.
Csak hogy tudja, mire számíthat a nagy portán ülésben:
- Magas vérnyomás
- Trombózisveszély
- Izomgyengülés
- Fejfájás
- Vérképén is meglátszik
- Agyvérzés
- Ideggyengeség
- Mentális leépülés
- Izmok becsomósodása (főleg nyak, fej)
- Szem romlása
- Egyensúly romlása
- Érelmeszesedés, érszűkület
A futás önmagában édeskevés.
Szóval kímélje csak az egészségét, kár, hogy nem tud
félretenni, mert 10-15 év múlva igencsak sokat fog
gyógyszerre költeni.
Inkább menne el mellé bútort rakodni hetente pár órát,
az is fizet, ráadásul izmokat megmozgatja, nem hagyja
leépülni, megmozgatja a szívet, az ereket, a tüdőt,
úgy összességébe jót tesz, és még fizetnek is érte.
Szóval még a kifogása is rossz :) Egyszerűen lusta.
Kedves előző hozzászóló.Teljesen egyet értek veled.Párom mégsem így látja,mert bár nem írtam,konditeremben is folyton biciklizik vagy mit csinál.Tényleg izmosnak tűnik,mondjuk csak a lába.Azt mondja ezzel lesz egészséges.
Sajnos nem a munkában keresi a fizikai erőkifejtést,ott pont ellenkezőleg,örül hogy ilyen lájtos munkája van.
Már ez sem tetszik nekem,egy férfi hogy elégedhet meg ennyivel.
Pénze még van valamennyi szerintem,egy pici ingatlana van kiadva bérlőnek,na,ahhoz meg nekem nincs közöm.
Én nem így képzelek el egy társkapcsolatot hogy csak éppen annyit adok a közösbe amennyi szükséges,a másik meg dögöljön meg a fáradtságban.Miközben sajnálom őt (vagy nem is mond igazat?)mégsem teszek ellene semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!