Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hisztizik?
Miatta hagytam el a családot 4 éve, egyébként szeretjük egymást és van egy közös kisfiunk is (meg hozott gyerekek is). Külföldön dolgozom heti 4 napot, repülővel ingázom. Messze lakunk a repülőtértől és az exem félúton.
Eddig kocsival mentem el a reptéri buszig és a Pöttyös utcánál hagytam a kocsit. De októbertől a IX. kerületi önkori bevezeti a fizetős parkolást ott is, azaz nem tudok majd ott parkolni.
Mondtam a páromnak, hogy akkor az exemnél a mélygarázsban fogom hagyni a kocsit, mivel ott van az üres mélygarázsom. Erre hisztizik, hogy nekem mindig két családom lesz stb. Miközben tényleg csak a kocsi tárolásról van szó. Szerintetek...?
Viszont a kedves "hisztis pitsának" (tőled vettem bocsi) üzenem hogy érthető az aggodalmad, viszont mérlegelned kell a helyzetet.. Vagy ingyen park, ex-el a közelben, ami nem jelent semmit még így önmagában, vagy fizettek, és nincs ex..
Érdemes kiszámolni, én lehet hogy inkább az üres garázst választanám.. Ha akar úgyis megcsal.. Dehát csak nem akar..:)
Jelzem, hogy nem én pontoztalak le. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
Aki meg gyökerezik stb.
- Ha 30 éven alatti, akkor még egy kis élettapasztalatot
- 30 év felett meg egy kis őszinteséget
Kívánok. :)
Nem is neked szántam hanem egy személynek, viszont elírtam.. Nem többes számra gondoltam, Viszont a telefon igen.. Hibáztam, elnézést kérek mindenkitől amiért nem olvastam vissza hogy mit írtam valójában.. Viszont tőle nem kérek bocsánatot, igenis megérdemli.. Azt hiszem korrekt választ adtam neked is, és jól is gondoltam hogy mi a vége ha ex van a képben..
Na de nem számít.. Örülök hogy olvastam a kérdésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!