Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hisztizik?
Miatta hagytam el a családot 4 éve, egyébként szeretjük egymást és van egy közös kisfiunk is (meg hozott gyerekek is). Külföldön dolgozom heti 4 napot, repülővel ingázom. Messze lakunk a repülőtértől és az exem félúton.
Eddig kocsival mentem el a reptéri buszig és a Pöttyös utcánál hagytam a kocsit. De októbertől a IX. kerületi önkori bevezeti a fizetős parkolást ott is, azaz nem tudok majd ott parkolni.
Mondtam a páromnak, hogy akkor az exemnél a mélygarázsban fogom hagyni a kocsit, mivel ott van az üres mélygarázsom. Erre hisztizik, hogy nekem mindig két családom lesz stb. Miközben tényleg csak a kocsi tárolásról van szó. Szerintetek...?
Ok, ez az "apró" részlet valahogy kifelejtődött a kérdésből...
Így már érthető a kiakadás.
Most parkolni megy oda a pasid, vagy kúrni?
Szerény véleményem szerint, ha meg akarja dugni az exed, és az kapható, a te engedélyed nélkül is megoldják. Hiába replikázol meg hisztizel. A parkoláson a világon semmi sem múlik. Szedd össze magad, és tanulj meg bízni benne, vagy szedd össze magad, és tanulj meg nélküle élni tovább.
Most parkolni megy oda a pasid, vagy kúrni?
Szerény véleményem szerint, ha meg akarja dugni az exed, és az kapható, a te engedélyed nélkül is megoldják. Hiába replikázol meg hisztizel. A parkoláson a világon semmi sem múlik. Szedd össze magad, és tanulj meg bízni benne, vagy szedd össze magad, dobd ki, és tanulj meg nélküle élni tovább.
Igazából egyikőtök sem értem, mit akar a másiktól, vagy hogy min van meglepődve.
Kérdező: megcsaltad vele a(z ex)feleséged, majd megcsaltad őt is, és most értetlenkedsz, hogy mire fel féltékeny.
77%-os: a férfit el tudtad szedni a gyerekei, felesége mellől, félrekúrt melletted is, mi a francot vársz? Attól, hogy fegyőrködsz ugyanúgy megcsal majd idővel ismét. Felesleges volt ebbe az egészbe annak idején belemenni.
Szvsz: épelméjű ember nem hisztizik azon, ami a kérdésben van, ellenben ilyen ember nem is okoz olyan helyzetet, ami itt a kommentekből kiderült, illetve nem is tűri el maga körül. Megkaptárok, amit érdemeltek: bizonytalanságot, féltékenységet, kételyeket és állandó felügyeletet. Sok boldogságot!
Köszönöm a 7-es válaszadónak a saját korrekt jellemzésem!:D mivel engem is zavarna valahol, magamra vettem..
De azt hiszem igazam volt ebben a valszban is.. Aki az exekkel találkozgat, annak esélyes hogy egyszer-egyszer beindul a libidója, és hát meg fog történni aminek kell.. (illetve nem kellene)
Tehát köszönöm a kérdezőnek hogy volt olyan őszinte és beismerte hogy sajnos vele is megtörtént az amit az imént ecseteltem..
De ha valóban meg lehet úgy oldani hogy akár még csak ne is tudjon arról hogy te éppen ott parkoltál le az imént, akkor szerintem be fogja látni a párod is hogy nincs miért aggódni, hiszen ha éppen nem lát az exed, nem is tudja hogy mi történt, hogy ott parkolsz-e..
Persze ha jól értettem a válaszaid.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!