Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan vagyok felhaborodva ha a párom nővére anelkul h megkerdezett volna hasznalta a samponom?

Figyelt kérdés
Novere eljott ide h a baratom mamaja befesse a hajat, mikor elment akkor vettem eszre h kivan nyitva a samponom, es elegge elkapott az ideg h csak ugy idejon es hasznal a samponombol, nem azert mert sajnalom, de en nem vennek csak ugy abbol ami nem az enyem.. Ha megkerdezte volna, adtam volna neki, de igy h megse kerdezi csak hasznalja.. Hat szerintem ez elegge bunko dolog... Foleg h nem is vagyunk olyan szinten h ez termeszetes legyen neki.. En meg a legjobb bnomtol is megkerdeznem, mert ezt igy illik szerintem.. Ti mit gondoltok?
2016. szept. 14. 00:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
49%
Nalam az anyossal volt gond,külföldön elünk parommal 1 hetre kilatogattak,konkretan semmit sem hozott az en epilatoromat hasznalta,az en szemceruzammal huzta ki a szemet,azert zavart föleg h a kozmetikai szerek vegyes hasznalata nem egeszseges.eleinte fesüt se hozott magaval most mar van 1 allaando neki ami ha jön akkor az öve.valojaban mikor bezarkozott s fürdöbe fürödni hajatmosni azet kattogtam vajon mit hasznal meg mit sem.az összes arckrememet testapolomat is hasznalgatja.en hazamek a szüleimhez pedig anyum is festi magat mindig viszek sminket fesüt borotvat amire tudom h szüksegem lesz.oke h valaki nem idegen de mivel ö a vendeg neki kell tisztelni mas dolgait ha valamit hasznal megkerdezni sztem.bar lehet ez hülyen hangott de igenis vannal alapszabalyok egy sampon persze nem problema.de azert vannak dolgok amiröl jo ha tud az ember h a vendege milyet hasznalja
2016. szept. 14. 09:06
 22/29 anonim ***** válasza:
17%

Istenem meg leszek kövezve, de én megértem őt...

Testvérem barátnője rendszeresen hozzánk járt át hajat mosni, mely célra nekünk van egy direkt sampon a vendégeknek. Az én samponomat én vettem akkoriban saját diák fizetésből ami arányaiban iszonyú drága volt, mivel speciális. Elmondtam neki előre, hogy ha hajat mos, ott a vendég sampon, az enyém speciális, és én vettem, azt ne. És ennek ellenére is azzal mosott hajat. Mivel kva hlye volt amúgy is, még nyeltem egy hatalmasat kb, és újra elmondtam. Négyszer fordult elő, utána olyan szinten elküldtem a pcsába, hogy többet át se akart jönni...

Szóval én megértem, hogy miért tud irritáló lenni, ha elveszik a samponodat. De mivel értelmezésem szerint oda a lány hazament, valószínűbb, hogy nem tudta, hogy a tiéd. Legközelebb inkább tedd el, akkor nincs ilyen gond.

2016. szept. 14. 09:11
 23/29 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen nőktől mentsen a Jóisten!
2016. szept. 14. 09:13
 24/29 anonim ***** válasza:
61%
A csaj egyszer megmosta a haját, na bumm. Ha csak nem nyomkodta ki a fél flakont, akkor nem igazán értem a problémát.
2016. szept. 14. 09:55
 25/29 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nem vagy jogosan felháborodva, ellenben nagyon kicsinyes vagy, ha pár ml sampon miatt kiakadsz.

A párod nővéréről van szó mellesleg, nem egy idegenről, (mondjuk én egy idegentől sem sajnálnám).

2016. szept. 14. 10:57
 26/29 anonim ***** válasza:
49%
Nalam egyszer szemceruza ugy miatt volt gond,a szemem egyik naprol a masikra bevorosodott konnyezett nem tudtam hova rakni a dolgot mire kiderult parom huga hasznalgatta,szoltam neki h ne tegye mert nalam mitha allergiat okozott volna.szoval egy sampon oke de sajnos a nok szeretnek turkeszolni es eloszeretettel kilrobalni dolgokat masnal.erre rajottem,pici parfum egy kos alapozo ha mar ugyis ottvan stb...o ezt csinalta,szoltam neki termeszetesen
2016. szept. 14. 11:40
 27/29 anonim ***** válasza:
53%

A "húsos" rokona vagy?

Én nem csinálok ilyesmiből problémát, ha valami hirtelen kifogy vagy elfelejtettem venni és a zuhany alatt jut eszembe akkor veszek a lakótársaméból. Ő is így cselekszik ilyen esetben. Semelyikünk nem halt még bele egy tenyérnyi samponba, vagy egy nyomás fogkrémbe.

2016. szept. 14. 17:04
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
egy samponon még nem akadnék ki.
2016. szept. 15. 13:34
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem akadnék ki de azért megjegyezném, még anyám is szól ha használ valamimből pedig együtt lakunk, nem azért mert sajnálnám csak hogy a másik ne lepődjön meg ha ebből-abból fogy.
2016. szept. 15. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!