Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok felhaborodva ha a párom nővére anelkul h megkerdezett volna hasznalta a samponom?
Istenem meg leszek kövezve, de én megértem őt...
Testvérem barátnője rendszeresen hozzánk járt át hajat mosni, mely célra nekünk van egy direkt sampon a vendégeknek. Az én samponomat én vettem akkoriban saját diák fizetésből ami arányaiban iszonyú drága volt, mivel speciális. Elmondtam neki előre, hogy ha hajat mos, ott a vendég sampon, az enyém speciális, és én vettem, azt ne. És ennek ellenére is azzal mosott hajat. Mivel kva hlye volt amúgy is, még nyeltem egy hatalmasat kb, és újra elmondtam. Négyszer fordult elő, utána olyan szinten elküldtem a pcsába, hogy többet át se akart jönni...
Szóval én megértem, hogy miért tud irritáló lenni, ha elveszik a samponodat. De mivel értelmezésem szerint oda a lány hazament, valószínűbb, hogy nem tudta, hogy a tiéd. Legközelebb inkább tedd el, akkor nincs ilyen gond.
Szerintem nem vagy jogosan felháborodva, ellenben nagyon kicsinyes vagy, ha pár ml sampon miatt kiakadsz.
A párod nővéréről van szó mellesleg, nem egy idegenről, (mondjuk én egy idegentől sem sajnálnám).
A "húsos" rokona vagy?
Én nem csinálok ilyesmiből problémát, ha valami hirtelen kifogy vagy elfelejtettem venni és a zuhany alatt jut eszembe akkor veszek a lakótársaméból. Ő is így cselekszik ilyen esetben. Semelyikünk nem halt még bele egy tenyérnyi samponba, vagy egy nyomás fogkrémbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!