Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan vagyok felhaborodva ha a párom nővére anelkul h megkerdezett volna hasznalta a samponom?

Figyelt kérdés
Novere eljott ide h a baratom mamaja befesse a hajat, mikor elment akkor vettem eszre h kivan nyitva a samponom, es elegge elkapott az ideg h csak ugy idejon es hasznal a samponombol, nem azert mert sajnalom, de en nem vennek csak ugy abbol ami nem az enyem.. Ha megkerdezte volna, adtam volna neki, de igy h megse kerdezi csak hasznalja.. Hat szerintem ez elegge bunko dolog... Foleg h nem is vagyunk olyan szinten h ez termeszetes legyen neki.. En meg a legjobb bnomtol is megkerdeznem, mert ezt igy illik szerintem.. Ti mit gondoltok?
2016. szept. 14. 00:19
1 2 3
 11/29 A legböszmébb Feri ***** válasza:
90%
Hűbammeg... 50 ml samponon felborult a családi költségvetés. Hó végéig csak csak teszkós parizer lesz. Szigorúan az aldiből.
2016. szept. 14. 06:24
 12/29 anonim ***** válasza:
89%

Engem sem zavarna egy kicsit sem, hogy haszálja a samponom.

A nagyon személyes dolgokon kívül azt használ amit csak szeretne, ha nálam van valaki.

Vidám reggel! Öröm volt elolvasni ezeket a hozzászólásokat! 😂

2016. szept. 14. 06:31
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
Jézus....Ha tudtad, hogy hajat festeni jön, akkor evidens hogy le is kell mosni nem? Vagy szerinted azt is meg kellett volna kérdezmie, hogy a vizet használhatja e? Ha mindennap odajárna hozzátok akkor megérteném, hogy hisztizel. És hova jött tulajdonképp? Mert ha nem is a te lakásod, akkor nem is értem mit pattogsz. Nem a gyémánt gyűrűdet vitte el csak egy kib.szott sampon.
2016. szept. 14. 07:07
 14/29 anonim ***** válasza:
91%
Felfújod ezt a dolgot. Akkor lenne igazad, ha intim dolgot használt volna, pl. sminkszereket. Ha tudtál róla, hogy hajat mos, akkor innen már csak egy lépés, hogy a samponból kinyom 2 ml cuccot... Engem nem zavarna, nem tartom bunkó dolognak.
2016. szept. 14. 07:42
 15/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
91%

Engem nem zavart volna. Hogy is mondjam lélekben felkészültem volna rá hogy ez lesz és ha tudom, hogy hepciás vagyok ebben akkor inkább elébe megyek a dolgoknak. Pl elrakom a sampont és akkor használja a barátomét. Nálam is festette már a barátnőm a haját és nyilvánvaló volt, hogy majd kell neki sampon is, úgyhogy valahogy nem ért váratlanul a dolog.

Szóval engem nem zavarna. Nem a fél flakont locsolta el, nem is arról van szó, hogy elfogyott volna...

Erre számítani lehetett. Ha annyira magántulajdon a samponod akkor legközelebb ilyenkor zárd el. És akkor el kell kérni, ha ragaszkodik a tiedhez, és akkor a te lelked is megnyugszik, hogy letudtátok a kötelező illemköröket.

2016. szept. 14. 07:52
 16/29 anonim ***** válasza:
87%
Mekkora gondjaid vannak. Úristen és még az oxigént is szívta előled és meg se kérdezett. Nagyon kiakasztó lehet. Készülj fel mert még a vizet is használta, hogy hajat mosson sőt lehet a hajszárítót is, és még az egyik törölközőt is. Teljesen koltségbe vert ezzel, hogy használta a fentebb írt dolgokat. Hogy fogtok így kijönni a pénzetekből hónap végéig? Úristen. Itt fogadjunk nem az a baj, hogy használta a samponod hanem az, hogy te útálod a csajt. Mindegy mit használt volna ugyanígy kiakadtál volna.
2016. szept. 14. 08:00
 17/29 anonim ***** válasza:
83%

Jezusom ne hisztizz mar! En is siman hasznalom a parom anyukajanak a samponjat, nincs belole semmi ugy, engem sem zavarna forditott helyzetben.

De jo, hogy a baratomnak nem ilyen harpia csaladja van...

21/L

2016. szept. 14. 08:20
 18/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem érzed megalázónak ezt a kicsinyességet? Egy pötty samponon problémázol, ember! Legyél már kicsit nagyvonalúbb.
2016. szept. 14. 08:34
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
Ennyire irigy hogy lehet valaki? Nehéz felfogni.
2016. szept. 14. 08:45
 20/29 Költőnő? ***** válasza:
61%

Én a helyedben még azt is lemértem volna, hogy mennyit használt el és százalékosan a vételárból elkértem volna az árát, valamint beszerznék néhány zárjegyet, mert a további engedély nélküli behatolás leellenőrzésrére nincs tutibb módszer.

Amúgy nekem nem is kell sampon, mert m8nden szennyeződés lerepül a hajamról.

2016. szept. 14. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!