Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok felhaborodva ha a párom nővére anelkul h megkerdezett volna hasznalta a samponom?
Xd
En pont leszarnam, ki hasznal a samponombol.
Engem nem érdekelne.
Valamivel meg kell mosni. A sampon azért van. Nem drága fajtát használok. Max azért lennék picit morci, ha kifogyott és nem szólt. A többit letojnám.
Az viszont kiakasztana, ha a bugyimat/zoknimat venné fel kérdezés nélkül. Na de a sampon?
Ha idegen ember lenne megérteném a felháborodásod.
Nem értem mennyire vagytok közel viszonyban a pároddal, de ha együtt éltek nyilván abban vagytok, tehát a növére egy családhoz tartozó személy így nem értem miért fogod fel ezt ennyire felháborítonak és tragikusnak, hacsak nem a fél flakont kilocsolta...
Szerintem a te bajod nem ezzel van, hanem csak szimplán nem szimpatikus neked a nővére és egy jó indok neked arra hogy kiakadj rá.
Nem akarlak elkeseríteni de lehet, hogy a folyékony kézmosót is használta, mert kezet mosott. :D
Ha pl. a barátoddal együtt éltek akkor simán azt gondolhatja, hogy az övé, nincs ráírva, hogy ki használja. Én is megszoktam kérdezni, ha idegen helyen vagyok, de tudom, hogy másnak ez egy hatodrendű dolognak számít.
engem se zavarna egyáltalán
ha már bejön a házba és fürdik, hajat mos, használja ami kint van, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!