Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a leggyakoribb okai házasságban ha a feleség félrelép?

Figyelt kérdés

2016. szept. 8. 15:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ez erosen emberfuggo, de

-erzelmi elhidegules

-unalom

-valami kolcsonos nagy szerelem

-kolcsonos orult vonzalom

-bizonyit maganak h meg mindig jo no

...es ez elofordulhat a legoszintebb, legmukodokepesebb kapcsolatban is:-)Ez nem ferfi es no kerdese, hanem "embere", az ember pedig poligam ergo ez mindig egy letezo jelenseg lesz, csak van akit vissztart a moralja, van akit nem.

2016. szept. 8. 19:58
 22/24 anonim ***** válasza:
83%

X év házasság után, gyerekek mellett egy nő nagyon is igényli, hogy érzelmileg is mutassa ki a férj hogy szereti. Ám amikor már ez csak egy szájrapusziban merül ki, mert mindig fáradt, mindig közbe jön valami, szinte nulla intimitás van, akkor a nők nagy részében megfordul a megcsalás. Az, hogy ne csak feleségként és anyaként tekintsenek rá, hanem nőként is. Hiába ül le vele beszelni többször is, ha változás nincs. Csak van aki mer lépni ebbe az irányba, van aki megmarad a fantáziálás szintjén.

Vagy van ha rossz a szex, nem figyel a férj a feleség igényeire akkor is megtörténik ilyesmi. Nem minden esetben a nő a szemét szar darab ha egyáltalán nem foglalkoznak az igényeivel.

Egy kapcsolat két emberről szól de csak ha az egyik próbálkozik megoldani a problémákat, akkor megette a szar az egészet. És ez fordítva is így van nem csak a nők részéről.

2016. szept. 9. 06:45
 23/24 anonim ***** válasza:

Akkor meg meg kell mondani a házastársnak, hogy szivi, unom hogy rám se bagózol akármit teszek, vagy váljunk el, vagy próbáljuk meg a nyitott kapcsolatot.

Volt ilyen, hogy kvázi tojt rám a párom, el is kezdtem érezni egy nagyon erős vonzalmat egy másik pasi iránt, akkor leültem a szobámban egyedül, átgondoltam az életem, és arra jutottam, a megcsalás semmit nem old meg. Beszélgettem sokat a párommal, hogy javítsunk a helyzeten. Továbbra is tojt rám. Szakítottam. Mi értelme az arcába hazudni, meg tovább sínylődni egy rossz kapcsolatban, ha össze tudnék hozni normális párkapcsolatot is, olyat amiben boldog vagyok?

2016. szept. 9. 09:25
 24/24 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de hol írtam én azt hogy egyszer is megcsaltam. Mert erről szó sincs.
2016. szept. 9. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!