Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a leggyakoribb okai házasságban ha a feleség félrelép?

Figyelt kérdés

2016. szept. 8. 15:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%

Akkor a nő nyissa ki a száját, ültesse le az urát magával szembe, és mondja az arcába, hogy gáz van. Vagy ha lusta javítani, akkor szakítson. A megcsalás gusztustalan.

N

2016. szept. 8. 15:55
 12/24 anonim ***** válasza:
52%

1. Pina van a lába között, gerince viszont nincs.

2. Adódott a lehetőség, és nem tud nemet mondani.

3. Keresi a férje utódját, de egy gyáva szar, és nem mer elválni addig, amíg nincs kihez odacuccolni a kölykeivel, és segít őket eltartani.

35/n

2016. szept. 8. 15:57
 13/24 Girgoy ***** válasza:
57%

Bocs, hogy megint szólok, de muszáj. Azért nem igaz, hogy a mai férfiakat általánosan a szex vezérli, a nőket meg az érzelmeik! Itt most konkrétan női félrekefélés volt a kérdés. Erre írtam az előzőt, de msot jobban kifejtem.

A probléma ott is kezdődhet, hogy a mai nők elférfiasodnak. Ha annyira érzelmi lények lennének továbbra is, akkor egy házasság meleg érzelmi tűzhelyei lennének, vagyis ők tartanák fenn elsősorban a család érzelmi stabilitását. Ehelyett mivan (és bizony-bizony ezt tükrözik a hozzászólások is!) ők maguk érzelmileg elsivárodnak és azt várják, hogy a férfiak legyenek az érzelmi tunning a házasságban. Amikor a férfiak racionálisabbak, így nekik ezt nehezebb megvalósítani. Tehát hogy viselkedik egy nő? Mivel nem kapott érzelmeket (az eszébe se jut, hogy neki kéne adni), félrekefél, mert mégiscsak fontos lett neki a szex?

Ne varjunk már minden a férfiak nyakába, amikor a hozzászólások is arról tanúskodnak, hogy a nőknek eszükbe se jut már, hogy ők egy kapcsolatban az elsődleges érzelmi generátorok! Ez egy kicsit olyan, mintha azt mondaná egy férfi, hogy a feleségem nem mutatott jó példát arra, hogy kell csapot szerelni, kereket cserélni, lovat patkolni, nehéz cuccokat cipelni, így nem éreztem a fizikailag biztonságot a kapcsolatunkban, tehát halálos duzzogásba kezdtem másvalakivel!

Persze oké, az is elítélendő, ha egy férfi teljesen hanyagolja, leszarja a feleségét, de ha egy férfi amúgy biztonságot ad a feleségnek (anyagilag, erkölcsileg, stb.), gondolkodik róla, szereti a maga módján, akkor viselkedjenek már a nők is nőiesen és szeressék a férjüket!

2016. szept. 8. 15:58
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó, 63 %-os!

Egy kapcsolat mindig két emberen múlik. Az úgy nem fog működni, hogy ha csak a nő adja az érzelmeket, a férfi meg a racionalitást. Egyensúlynak kell lenni egy kapcsolatban, mert ha a nő nem érzi a szeretetet, az érzelmek viszonzását, főleg ha ezt újra és újra szóvá is teszi, akkor egy idő után besokall, elfásul. Kinek küldözgesse a jeleket, önmagának? Ha a férfi nem veszi ezredjére sem, akkor szokott gond lenni.

És igen, leginkább ekkor lépnek félre a nők és a legtöbbször nem is úgy indul, hogy félre akar lépni, csak valaki észreveszi, meghallgatja, odafigyel rá.

Igen, egyetértek, itt kellene újra és újra leülni a férjjel, hogy baj van, csak hát az élet nem mindig fekete és fehér.

2016. szept. 8. 17:02
 15/24 Titusztitusz ***** válasza:
29%
Nincs úgy isteniesen,alaposan megizélve otthon...Sok tapasztalatom van már férjes hölgyekkel,és gyakorlatilag MINDEN esetben ezt az okot láttam a félrelépés okaként...Hiába tartja úgy a közvélekedés,hogy a nők "érzelmi okokbol" szoktak főleg félrelépni...Ez a valóságban szerintem nem így van...Nagyon nem...
2016. szept. 8. 17:10
 16/24 A kérdező kommentje:
#15-ösnél a pont! Végre valaki le meri írni az igazat, mert a sok álszent hazudozóból már nagyon elegem van.:)
2016. szept. 8. 17:13
 17/24 anonim ***** válasza:
Kérdező! Férfiként gondolom ezt akartad hallani, mint amit az utolsó leírt. Pedig nem ez az alapvető ok, persze ez is előfordul, de egészen biztos, hogy a nők nagy része nem ez miatt lép félre.
2016. szept. 8. 17:17
 18/24 Titusztitusz ***** válasza:
9%
17-es...Ha NEKED is annyi férjes nővel lett volna dolgod,mint amennyivel nekem volt már,valszeg te is belátnád azt,hogy nem írok hülyeségeket sohasem... ÍGY ÁLL VALÓBAN A DOLOG PEDIG, AHOGY ÍRTAM...Ha másképpen lenne,akkor AZT írtam volna...Végülis nem lenne belőle semmi...
2016. szept. 8. 17:25
 19/24 anonim ***** válasza:
#15: pont azért nincs otthon szex, mert már egymás iránti törődés sincs.
2016. szept. 8. 18:52
 20/24 Titusztitusz ***** válasza:
53%
19-es...Az én eddigi tapasztalataim nem ezt mutatták sokszor...(Bár éppen volt ilyenre is példa kétségtelenül...)Inkább azt,hogy a félrelépő feleségek az esetek döntő részében valamilyen formában azért szerették a férjüket,válni nem akartak,de az otthoni már rendszeres ORGAZMUSHIÁNYOKAT már nem bírta tovább a testük...És főképpen ezért léptek félre...
2016. szept. 8. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!