Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom más nők képeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom más nők képeit lájkolgatja? Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
A hírfolyamban mindig azt látom, hogy a női ismerőseinek állandóan belájkolja az új profilképét, amikor pedig én teszek ki valamit, hiába van fent, nem teszi. Persze olyankor is látom, hogy mindent mást belájkol. Meglehet, hogy gyerekes kérdés, de nekem igenis rosszul esik a dolog. Ne gyertek azzal, hogy nem facebook-on kell élni stb.
2016. szept. 8. 01:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért lennék szánalmas emiatt. Kíváncsi lennék, hogy ti mit gondolnátok, ha ti látnátok ezt nap mint nap attól, akivel kapcsolatban vagytok. Számomra ez szinte egyenrangú azzal, mintha az utcán dicsérné a nőket. Főleg, hogy én élőben sem kapok tőle semmilyen dicséretet, hiába foglalkozom a külsőmmel is sokat.
2016. szept. 8. 12:13
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

Mondd meg neki ezt ba szd meg.Szánalmas vagy mert itt picsogsz ahelyett hogy megmondanád.Nem én élem a te sz ar kapcsolatod.Ha meg nem megy szakítsatok.Te választottad edd meg amit főztél.Egy like meg semmit nem ér.Érdekes én is szoktam lájkolni.Az asszony is mégsincs baj belőle.Féltékeny vagy ez a bajod és önbizalom hiányod van.Beszéld meg vele.Ne velünk.VELE.

Akinek nem tetszik görgessen tovább.Lepontoz i is le lehet.Ha "0" százalékos lesz akkor jövő héten csökken a kenyér és a sertéshús ára 90%-al......

2016. szept. 8. 12:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy élőben nem dicsér soha, az már inkább aggasztó, mint az a hülye oldal, az én pasim se lájkolta soha egyetlen képemet se, viszont a valóságban érezteti velem, hogy imád, és odáig van értem, így nem aggódok.

Gondolom csak azért zavar, mert a facebookon kívül se törődik sokat veled, ezáltal félsz, hogy nem tetszel neki, akkor pedig már az ilyen kis semmiségek is nagyon idegesítőek tudnak lenni, ezt tudom tapasztalatból.

Nos, mivel ez a felnőtt kapcsolatok kategória, én azt javaslom, hogy mondd el neki, hogy ez téged bánt, és beszéljétek meg, mint két felnőtt ember, hogy van-e gondja veled, ne pedig idegenektől kérdezd.

És ne a likeolgatást lásd a fő problémának, az nem gond, csak te látod annak, mert nagyobb problémák vannak a háttérben, ez csak a jéghegy csúcsa, ne innen közelítsd meg a dolgot, hanem a probléma gyökerétől.

2016. szept. 8. 12:50
 14/17 anonim ***** válasza:

tibcsi052:

Egyetértek te veled. A valóság nem lesz attól jobb, vagy rosszabb, hogy ide kiír valaki egy kérdést, ahelyett hogy megbeszélné az illetővel. Itt meg nem hinném, hogy félni kell valamitől (főleg úgy, hogy az illető nő, könnyebben talál magának egy pasit, mint fordítva).

2016. szept. 8. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gyerekes kérdés, igen is nagy problémát tud jelenteni ez a lányoknak/nőknek. Általában a lájkolással írás is jár, az én barátom is ezt tette a kapcsolatunk elején, és nekem is nagyon nagyon rosszul esett, végül lebukott, hogy szinte mindnek akinek lájkolta, rá is írogatott, úgy, hogy együtt voltunk..nem tudott értelmes magyarázatot adni, hogy miért csinálta ezt, miért jó neki, hogy lájkol, a pasiktól ne várd el, hogy kifejtsék neked, miért teszi ezt...inkább próbálj meg rájönni, hogy ő ír-e ezeknek a lányoknak. Érdekes egyébként ha együtt vagytok és pont a te képedet nem lájkolja...
2016. szept. 10. 13:33
 16/17 anonim válasza:
Az utolsó hozzászóló végre valami értelmes kommentet írt!
2017. okt. 17. 01:26
 17/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ennyi idő után együtt maradtatok-e...de az én esetemből kiindulva és néhány hozzászólót is megerősítve, szóval igen, az én házasságom is válással végződött. Először "csak" lájkok voltak, majd követte azt minden (chat, randi, szex) :/ Szóval a virtuálisnak vélt húspiac nagyon hamar valósággá tud válni.
máj. 16. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!