Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baratom mas csajoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom mas csajoknak lajkolgatja a kepeit, de nekem egyet sem; miert?

Figyelt kérdés
van vagy 15-20 csaj, akinek sokszor lajkolja a kepeit, holott egyes kepek annyira benak, nekem meg 1 lajkot sem tud nyomni, peig mar majdnem 1 eve egyutt vagyunk
2013. aug. 15. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon nagy gond...
2013. aug. 15. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts emiatt, az a megoldás-.-
2013. aug. 15. 12:33
 3/7 Sir Sarcasm ***** válasza:
mert te már megvagy neki és nem érzi fontosnak, hogy téged lájkolgasson
2013. aug. 15. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Mert számodra a legnagyobb lájk tőle az, hogy veled van.

Mindenki csak egy elektronikus jelet kap, amit lájknak nevezünk, de te őt kapod meg élőben....

Nem értem itt mi a gond....

2013. aug. 15. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem utál
2013. aug. 15. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Téged élőben lájkol,még a többieket virtuálisan.
2013. aug. 15. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogy is mondja bárki, hogy semmi jelentősége a like-nak, én azt mondom, ha az sűrűn történik a párja mellett más női/férfi egyedeknek címezve, azért az valamit csak jelent ha a párjára annyit sem dob, csak úgy, ugye?! Ha nincs nagy jelentősége, akkor a párjára is nyomhatna ennyi erővel. Különben is a like az annyit tesz: tetszik, kedvel... Akkor? Egy dolog ha jó barátjának nyomja, vagy közeli ismerősnek, azt még el lehet nézni ha nem folytonos, de ha idegeneknek, az gyanús. (Nekem legalábbis az lenne, na meg idegesítő.)

Majd aki megégeti magát, az majd nem mondja, hogy mekkora hülyeség ez az egész, semmi jelentősége az ilyeneknek... Ja...

Legegyszerűbb szerintem, ha szóvá teszed neki, először szépen kedvesen, hogy drágám miért like-olsz annyit?

2013. aug. 15. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!