Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom más nők képeit lájkolgatja? Miért lehet ez?
Az enyem is ezt csinalta. Ilyenkor keresek egy jo pasit az en idmeroseim kozul es vegiglikolom az osszes kepet. Foleg, ha felmeztelen , furdogatyas kepei is vannak. Azota erdekes modon kevesebbet likol... Illetve nem nagyon.
N
Atyám! És ezt a felnőtt kapcsolatok kategóriában?!?
Ne haragudj, de szánalmas vagy!
Én fejbe lőném magam aznap amikor ilyeneken elkezdenék lihegni, meg azt lesném a férjem mit lájkol...
Ha már annyi eszed sincs hogy megkézdezd tőle, nem is csodálom... én is inkább másokat lájkolgatnèk mint egy ilyen féltékeny komplexusos házisárkány növendéket!
😂
Ne hallgass itt a sok idiótára, nem vagy hülye, hogy aggódsz emiatt. Sajnos bunkó a párod, mert ha tetszik is neki xy, nem kéne ilyen nyíltan csinálnia a dolgokat. Én nekem az jutna eszembe ebben a helyzetben, hogy nem tisztel engem és talán én nem vagyok elég jó vagy mi a franc... Ezt mások is látják, s a facebook a kapcsolat megrontója szerintem egyébként és nem azért, mert olyan idióták vagyunk, hogy komolyan vesszük a like dolgot pl. Én biztos kivertem volna a huppot, ha nem egyszer nem egyet, ráadásul rám tesz magasról...
Add neki vissza! Én még még meg is osztogatnék pasikról képet. Lehet, hogy gyerekesnek tűnik, de tükröt kell mutatni valahogy!
Én minden reggeli fappolásnál belájkolom néhány tök idegen csaj képét...persze nincs barátnőm, szóval legalább hiszti nem lesz belőle.
No, milyen képeket raksz ki? Cici, popsi kinnvan rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!