Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom elvárja tőlem a saját életszínvonalát?
A párom sokkal jobban keres, mint én, ezért érthető módon sokkal több mindent megengedhet magának. Autója van, edzőterembe jár, drága ruhákat hord, sokat utazik, jár étterembe, stb. Én alig egy éve dolgozom, és hát nem keresek a legjobban. Ha csak a fizetésemből élnék, nem is tudnám eltartani magam úgy, hogy egyedül élek, ezért apukám be szokott segíteni az albérletbe és a nagyobb kiadásokba. Ezt elfogadom, mert muszáj, de arra nincs pofám pénzt kérni, hogy nyaralni meg étterembe járjak rendszeresen a párommal, pedig ő ezt várja tőlem. Ha mondom, hogy most inkább együnk nálam, vagy csak mondjuk a mekibe, akkor húzza a száját, és megkérdezi miért nem kérek pénzt apámtól.
Szerintetek igazságos, hogy ezt kéri tőlem? Nem gondoltam volna, de tényleg ilyen nagy probléma egy kis anyagi különbség? Hogy térítsem jobb belátásra?
Na én már eléptem volna a helyedben. Milyen ember az ilyen? Gusztustalan.
N
Ez a pasi azt várja el, hogy minden megkeresett forintból kettőt költs el. Egyszerűen nem akarja felfogni, hogy 10 ezerből nem fogsz tudni 20 ezret költeni, és a pénz véges. Nincs olyan felnőtt embereknél, hogy ha elfogy, majd aputól kérek.
Nem az anyagi helyezte jobb, mint a tiéd, hanem a felfogása gyengébb, mint az átlagos.
Még SOHA nem fizetett helyettem a csaj semmit...
Nyaralás, étterem, kirándulás, teljesen egyértelmű, hogy én fizetem ha már tellik rá...
Figyelj, az egy dolog, hogy az ember jómódban nő fel és megszokik egy bizonyos életstílust, de itt arról van szó, hogy a barátod nem veszi figyelembe, hogy te neked nincsenek meg a forrásaid, hogy vele tarts ezeken a programokon.
És mivel nem te erőlteted a nívót, - beérnéd középkategóriás helyekkel - akkor az a minimum, hogy ő állja ilyen esetben a számlát.
Az pedig, hogy arra sarkall, hogy az apádtól kérj pénzt, hogy lépést tudjál vele tartani, megint elég sz.a.r.rá.g.ó dolognak tartom.
A hapsik beijednek az anyagias nőktől, ezért átesnek a ló túloldalára, mondván csak nehogy kihasználják őket.
Figyelj, attól még, hogy valaki gazdag, nem lesz teljesen sötét... Én és a párom is jóval többet keresünk a magyar átlagnál, ha akarunk, mi elmegyünk nyaralni, csak úgy és nem gond... De sok barátom nem ilyen gazdag, mint mi, és ők nem tudnak mindenhova követni, velük ugyanúgy beülök iszogatós helyekre, ahol nekik komfortos, mert nekem az emberek fontosak, nem a program mindenáron. A barátod szándékosan nem veszi figyelembe ezt, ami szerintem önzőség és ez sokkal több gond forrása lehet, mint az, hogy telik e étteremre most vagy sem?
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!