Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy emiatt "féltékeny" vagyok az exére?
A páromnak volt régen egy komoly betegsége, hónapokig kórházi ápolásra szorult, kérdéses volt, hogy túléli-e stb. Utána otthon is hónapokig lábadozott. Ekkoriban volt egy kapcsolata, és mikor úgy szóba jött köztünk, akkor említette hogy mennyit támogatta az illető, és mellette volt, és stb. De nem szokott áradozni róla vagy ilyesmi, és sok éve volt, azt tudom, hogy már nem érez iránta semmit, nem ez a gond!
De akkor is rossz érzéssel tölt el, hogy ő mellette lehetett, én meg nem, és úgy érzem így kevésbé lehetek neki fontos, hisz én nem teszek érte "semmit", csak amit egy átlagember a pasijáért, ő meg többet tett érte. Tűnhet marhaságnak, de engem bánt!
Hogy legyek túl ezen? Egyáltalán, beszéljek erről a párommal? Csak magamban rágódok rajta azóta, nem mondtam neki, nem akartam hisztisnek tűnni vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!