Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help pls Válaszokat Sürgösen!? (LENT)
Kategória: Szerelem, szex > Párkapcsolatok
Esetleg a csládi témába talán jobban ment volna nem?
Ha az együtt alvás miatt raktad ide, ne félj, hogy ez olyan felnőttes meg minden..meghaltak a szülei, krízis, lehet drogozni kezdenék egy szó mint száz, ennyit tehetsz kb, hogy vígasztalod, persze ezt korosztályodnál fogva nem tudod hatásosan, de nem a Te hibád.
Szerintem bőven elég, ha átöleled, hogy érezze, hogy nincs egyedül. Ha valakit ekkora tragédia ér, nem hinném, hogy szívesen beszélget.
20F
23:51
szerintem ez eleg nagy lokest adott neki a erzelmi fejlodesben ne ird le mert csak 12...
bar valoban nagyon fiatal de szerintem nagyon rendes azok alapjan amiket megtudtam rolad
kerdezonek meg: sokat nemtudsz tenni nagyjabol a lenyeget mar leirtak itt
amugy PSZiholgus szerintem total nem 12evesnek valo inkabb legyen veled meg gondolom csaladoddal is joban van ha hozzatok koltozott szoval ottvan a helye es nem vmi idegennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!