Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a férjemnek, hogy el akarom hagyni?

Figyelt kérdés
Már egy ideje ezen gondolkodom, de nem tudom hogy adjam elő. Már rég nem tesszük boldoggá egymást, csak vagyunk. Attól félek hülyeséget csinálna, ha elhagynám. 22 éve vagyunk együtt. Két gyerekünk van, a kicsit nagyon megviselné ha elvállnánk. Nem akarom a hátralévő életemet így leélni.
2016. szept. 5. 20:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Ha ezt igy eldontotted magadban, akkor egy nap ulj le vele beszelni es mondd el h mar nem szereted es elhagyod, es elmomdod az okokat, meghallgatod h mit erez de nem allsz le vele vitazni, nem hagyod magad gyozkodoni, csak eljossz.

Ennyi.

Nem fog belehalni, egy baratomat 25 ev utan hagyta el a felesege es a padlon volt egy evig, aztan ujranosult es el boldogan azota is:-) Barmit tesz ezek utan az az o dontese, nem a te felelosseged. The egy alamiert vagy felelos, ez pedig a sajat eleted: ha ugy erzed, h eleg, ennyi akkor szedd ossze magad es hagyd el es kezdj uj es boldog eletet.

Vannak dolgok amik nem mukodnek, ne vesztegess el meg 22 evet az eletedbol, mert csak egy eleted van es azt a legjobb tudasod szerint kell elni.

2016. szept. 5. 21:59
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Nagy ragaszkodás lehet, ha el akarod hagyni :D

"Már rég nem tesszük boldoggá egymást, csak vagyunk"

Ezen kéne változtatni. Törődjetek is egymással, ne csak úgy legyetek. Foglalkozzatok egymással, csináljatok programokat.

Nyilván megunod, ha csak úgy éldegéltek, mint két lakótárs....

2016. szept. 5. 22:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Bocs de mégis mit hittél mikor igent mondtàl neki? Mikor összehàzasodtatok? Hogy minden vattacukor lesz az életetekben? Minden hàzassàgban vannak nehezebb idők. Pénzhiány , munkanélküliség, betegség, egyéb dolgok...ez az élet.
2016. szept. 5. 22:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem nem hittem hogy vattacukor lesz minden! Azért nem 3 éven vagyunkbtúl hanem 22. Ebben volt minden elhieted. Jó is rossz is. Nagyon szerelmes voltam akkor mikor hozzámentem. De elmúlt, nem egyik napról s másikra, hanem ez is hosszú folyamat volt. Sokat dolgoztam a házasságunkon. Amikor igent mondtam akkor nem csak hűséget fogadtam, hanem hogy kitartok vele jóban rosszban. De a dolgok változnak és már úgy érzem ez nem elég! Szerinted éljem le a maradék életemet úgy hogy már nem szeretem? Játszam meg magam mintha minden szép és jó volna? Nem akarom! Lehet ő id találna valakit késöbb aki boldoggabbá teszi mint én.
2016. szept. 5. 23:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem, ne éld le az életed úgy, hogy boldogtalan vagy.

Viszont találtál valakit, akivel 22 éve kitartotok egymás mellett jóban-rosszban. Komolyan el akarod dobni ok nélkül? Ez őrültség. Nincs itt semmi olyan, amin ne lehetne segíteni, amit ne lehetne megjavítani.

Beszélgessetek, és törődjetek egymással!!! Ne csak úgy éldegéljetek egymás mellett, azt én a koleszos szobatársammal is szoktam, az nem házasság!!!

2016. szept. 6. 00:28
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

Egyedul rossz lesz

Massal sem lesz jobb

Ne bolondulj meg radiz vele kiranduljatok

2016. szept. 6. 10:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy sok időt töltöttetek el, jót és rosszakat is...

De ne éld le úgy az életedet, hogy nem vagy boldog. Ennél többet érsz!

A gyerek nevében is beszélhetek, ezen estem át Én is, szüleim válása nélkül megölték volna egymást amit azért X évig láttam így is a válás előtt...

2016. szept. 8. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Nincs örökké tartó szerelem. Mert a szerelem pár év alatt úgy is elmúlik. A megszokás, a ragaszkodás a másikhoz, ez köt össze mindenkit.

Még mindig nem mondtad el, hogy mi az ami tönkre ment szerinted és nem lehet megoldani..

2016. szept. 21. 00:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Szétmentetek?
2023. jan. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!