Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a férjemnek, hogy el akarom hagyni?
Ha ezt igy eldontotted magadban, akkor egy nap ulj le vele beszelni es mondd el h mar nem szereted es elhagyod, es elmomdod az okokat, meghallgatod h mit erez de nem allsz le vele vitazni, nem hagyod magad gyozkodoni, csak eljossz.
Ennyi.
Nem fog belehalni, egy baratomat 25 ev utan hagyta el a felesege es a padlon volt egy evig, aztan ujranosult es el boldogan azota is:-) Barmit tesz ezek utan az az o dontese, nem a te felelosseged. The egy alamiert vagy felelos, ez pedig a sajat eleted: ha ugy erzed, h eleg, ennyi akkor szedd ossze magad es hagyd el es kezdj uj es boldog eletet.
Vannak dolgok amik nem mukodnek, ne vesztegess el meg 22 evet az eletedbol, mert csak egy eleted van es azt a legjobb tudasod szerint kell elni.
Nagy ragaszkodás lehet, ha el akarod hagyni :D
"Már rég nem tesszük boldoggá egymást, csak vagyunk"
Ezen kéne változtatni. Törődjetek is egymással, ne csak úgy legyetek. Foglalkozzatok egymással, csináljatok programokat.
Nyilván megunod, ha csak úgy éldegéltek, mint két lakótárs....
Nem, ne éld le az életed úgy, hogy boldogtalan vagy.
Viszont találtál valakit, akivel 22 éve kitartotok egymás mellett jóban-rosszban. Komolyan el akarod dobni ok nélkül? Ez őrültség. Nincs itt semmi olyan, amin ne lehetne segíteni, amit ne lehetne megjavítani.
Beszélgessetek, és törődjetek egymással!!! Ne csak úgy éldegéljetek egymás mellett, azt én a koleszos szobatársammal is szoktam, az nem házasság!!!
Egyedul rossz lesz
Massal sem lesz jobb
Ne bolondulj meg radiz vele kiranduljatok
Elhiszem, hogy sok időt töltöttetek el, jót és rosszakat is...
De ne éld le úgy az életedet, hogy nem vagy boldog. Ennél többet érsz!
A gyerek nevében is beszélhetek, ezen estem át Én is, szüleim válása nélkül megölték volna egymást amit azért X évig láttam így is a válás előtt...
Nincs örökké tartó szerelem. Mert a szerelem pár év alatt úgy is elmúlik. A megszokás, a ragaszkodás a másikhoz, ez köt össze mindenkit.
Még mindig nem mondtad el, hogy mi az ami tönkre ment szerinted és nem lehet megoldani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!