Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a 3 dolog amit a társadtól leggyakrabban kérni szoktál? ( és hiába kéred, mindig süket fülekre talál?
Mosogatás. Ha kérem, nem használ és akárhogy bűvölöm a dolgokat, mindig rám marad. Mindig csak ígérgeti, hogy megteszi, meg mondja, hogy nehogy nekiálljak helyette megcsinálni. Egyszer volt, hogy a szaván fogtam, de két hét és a létező összes edény és evőeszköz elhasználása után megadtam magam. Három részletben mosogattam el.
A másik, hogy sokszor tálcáról eszik, eszünk, és kettő ilyen tálcánk van. Mivel minden ételt azon vág fel, az ő használata után többnyire zsíros, foltos marad, de sosem takarítja le. Ez nem is zavarna, de én nem suvickolom meg utána, akkor előveszi a másikat, a tisztát, amiről én szoktam enni és azt is összekoszolja. Úgyhogy ezt is folyton nekem kell sikálnom utána. Nagyon boldoggá tesz, főleg amikor mennék enni és rájövök, hogy még mosogathatom el a tálcákat előtte. Apróság, de bosszantó és nem, nem érti meg.
Nálunk is ilyen van, hogy a takarítás téma mindig necces. Három hétig is állhat a kosz, az se érdekli. Ha kitakarítok, egy nap és újra ugyanaz.
Más nincs, de ez idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!