Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ilyen semmiségeken kattogni egy kapcsolatban?
Kb. 1,5 éve vagyunk együtt a pasimmal, és nagyon szeretjük egymást. Az összecsiszolódás gördülékenyen ment, nincsenek olyan dolgai, és szerintem nekem sem, amiket nem lehet tolerálni, vagy nehezítené az együttélést stb. Szóval akár jó is lehetne a történet.
Az elmúlt pár hétben azonban előjött olyan dolgokkal, hogy megváltoztam, de leginkább "változtatásokat viszek a kapcsolatba". Ezalatt olyan dolgokat ért, ami teljesen abszurd, beszélni róla is időpocsékolás. Pl.: valamiről nem őt kérdeztem meg először, hanem a tesómat, mivel ő mozog otthon a témában, és nem a barátom, hiszen neki az a foglalkozása. Másik példa: először úgy volt, hogy nem szeretnék a szakmámban dolgozni, csak befejezni a sulit, majd rájöttem, hogy mégis, mivel élvezetes és nem utolsó sorban anyagilag nagyon jó. A legdurvább, hogy miért nem szóltam neki, hogy átmegyek a boltba, ami egyébként 2 perc tőlünk. Ezeket mind tragédiaként éli meg, hogy "változtatok", és ez eddig nem volt így. Ő ettől nagyon rosszul érzi magát, bunkóskodik is velem, mindezt kényszermosollyal, hogy minden oké. Ezekkel a magyarázkodásokkal és kínlódásokkal pedig órák mennek el a semmibe.
Ha valakinek van esetleg valami ötlete, h miért csinálja, azt megköszönném.
Szerintem valamin szorong. Félt téged, vagy neki vannak félelmei, de biztos nem normális a szitu...
Próbáld vele megbeszélni, hogy ő mit szeretne...
Most azért rendesen megijedtem.:(
Furcsa is, h eddig ment a jópofi meg a mézesmáz, de már nem olyan kedves amióta "változtatást viszek a kapcsolatba".
Ha ezek valóban változások, még ha kicsik is, akkor úgy érzi, hogy kezdesz tőle elhidegülni.
Mondjuk nálunk ha valaki boltba megy, alap illem, hogy szólunk a családnak: "Átszaladok a boltba, neked hozzak valamit?"
Beszéld meg vele.Amúgy le merem fogadni,hogy ő volt már úgy boltban,hogy nem írta meg neked előre..Húha..Válóok
Próbáld vele megbeszélni,hogy az ilyeneken ne akadjon fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!