Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántó ez a dolog?
Figyelt kérdés
2 éve lakunk együtt a párommal és ma történt egy olyan dolog ami megingatott. szóltam neki hogy hozok el a perselyéből apròpénzt mert másnap adok helyette papírt. Mikor vettem ki az aprót akkor 6000-ig számoltam de végül 1500-at visszatettem. Ma odaadtam neki 4500ftot erre szól hogy 6000 volt. De mondom neki hogy a többit visszatettem és visszakérdezett 2x hogy biztos??? Majdnem elsírtam magam. Azt még érdekességként elmondom hogy külön kaszzán vagyunk és nagyon jól él. De soha nem csapnám be. Ez azt jelenti hogy nem bízik bennem?2016. júl. 25. 17:59
1/6 anonim válasza:
A problémát én inkább abban látom, hogy fillérre pontosan tudta, mennyi apró van a perselyében... Ez kicsit számomra olyan, mintha csak ez töltené ki a gondolatait, nehogy valaki megkárosítsa akár csak 10 ft-tal...
2/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tudta, hanem hallotta ahogy számoltam
2016. júl. 25. 18:03
3/6 anonim válasza:
Igen.Vagy nem lehet h csak viccelve mondta?
Miert nem tole kerdezted meg nyugodt hanggal h most nem hisz neked vagy miert reagalt igy.Mond el h rosszul esett maskor ne bizalmatlankodjon. 2Eves kapcsolatba mar ilyeneket meg kellene tudni beszepni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy tűnt mint aki viccelt.
2016. júl. 25. 18:05
5/6 anonim válasza:
Nem a kapcsolat 2 éves, hanem azóta élnek együtt, és gyanítom hogy legalább 3-4 éve együtt vannak...
Azért elég durva, hogy 2 éve együtt éltek és külön kasszán vagytok. Ez inkább olyan, mintha egymás mellett élnétek, nem pedig együtt...
6/6 omba válasza:
Jesszus.... de ne aggódj, stabilan őrzöd a második helyet az aprópénz mögött.
"Párom" - én más szót keresnék az ilyen viszonyra de ötletem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!