Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek butaság volt, hogy ilyet kértem a barátomtól? Ha magától sosem teszi kár kérnem, mert akkor úgysem szívből teszi?
1 éve vagyunk együtt és én szeretem, de sokszor úgy érzem ő engem nem annyira. A kapcsolat elején sokszor mondta, hogy szeret, volt hogy egy nap 10x ami már kicsit zavaró volt, de most meg màr van, hogy napokig eszébe se jut. Ez is zavar, mert nem " nem olyan tipus ", hisz eleinte mondta. Igazából nő léttemre én bókolok neki állandóan, ő nekem soha. Folyton mondom, hogy milyen helyes, jó az illata, jól áll neki valamilyen ruha, amit ritkábban hord. Hiába sminkelem ki magam néha-néha neki, vagy öltözök ki..semmi reakció. Utóljára kb. féléve mondta magától, hogy szép vagyok. Ma mondtam neki, hogy mondjon valami cukit nekem és kiröhögött, hogy "ne csináljak hülyét magamból". Ez nagyon rosszul esett, nem tudott nekem semmit mondani.
Ami talán a legrosszabb, hogy sose csókol meg magától, állandóan kérnem kell...olyan megalázó.
Így, hogy kiírtam magamból teljesen egyértelmű, hogy nem szerelmes belém.. Sajnos én viszont nagyon szeretem.
Mit tehetnék? Szakítsak vele? Vagy fogadjam el, hogy ő ilyen és ne akarjam megváltoztatni? Ti mit tennétek a helyemben?
21/L 24/F
szerintem ne pazarold a fiatal éveidet egy ilyen taplóra.
az elején nyilván be akart vágodni,azért volt másabb.már vele vagy egy jó ideje,nincs értelme tepernie.
nem hiszem én sem,hogy szeret.sajnálom,mert tényleg jó barátnő lehetsz a leírtak alapján.pont azért kéne olyannal lenned,aki hasonlóan kezel,mint te őt.
mi pl a barátommal 3 éve vagyunk együtt.
sokszor érezteti,hogy mennyire szeret. bókol,megdícsér ha valami új van rajtam.de volt,hogy csak új hajpakolásom volt és megdícsérte,hogy mennyire szép most a hajam stb..apróságok de csak jól esik az ember önbizalmának. +hát ugye neki akarok tetszeni.
megcsókolni is megcsókol magától. + én pl nem szeretem az orált,de ő tudom,hogy szívesen csinálná,hogy nekem is jó legyen.
szerintem ez lenne a normális. nem az,hogy leszarja,hogy neked pl nem jó a szex vagy hogy hiába öltözöl ki észre sem veszi ,nem akar megcsókolni.
ezek nem normális dolgok. lehet ő ilyen típus,de nem csak ilyen van..keress normálisat szerintem. nem hiszem,hogy megbánod,hogyha szakítasz most.mert mint írtam,ennél jobbat találhatsz
Nem értem a lepontozást, de üsse kő, kifejtem. A kedves kérdező perpillanat belecsöppent egy olyan kapcsolatba, amelynek biztonságát nem a bizalom és szeretet adja, hanem a lezúzott önbizalom. Akármilyen meglepő is, nagyon sok nő van hasonló helyzetben, mert mástól várják az önbizalmuk (?) szintentartását.
Továbbra is a többi válaszoló és a szakítás mellett teszem le a voksomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!