Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy sírtam mert el kellett indulnom haza a barátomtól?
Most miért kell piszkàlni? Nektek nem volt olyan pillanatotok, hogy elérzékenyültetek?
Lehet, hogy első szerelme, ritkàn talàlkoznak.
Biztos nem jön màr vissza vàlaszolni ide.
Igen, ő az első kapcsolatom, majdnem 7 hónapja tart. Heti kétszer találkozunk, az utóbbi pár hétvégét nála is töltöttem.
Azért sírok mert hiányzik egy-egy szép hétvége után. :( Tudom hogy erősnek kellene lennem, csak nem tudom hogyan :S
Jòl van #7(xd)
Nincs olyan ember, aki meg ne hatòdna valamin élete soràn, aki meg ilyen, hàt...(xd)
Màs oldalròl közelìtsd meg: gondolj a talàlkozàsokra, örülj nekik , a szép dolgoknak, arra gondolj, hogy ő is szeret, tervezd a következő talàlkozàst. Foglald el magad. Készìts neki ajàndékot sajàt kezűleg, sportolj, elrepül az idő, de azért ez nem olyan kevés tali.
Gondolj azokra, akik ritkàbban tudnak talàlkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!