Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy sírtam mert el kellett indulnom haza a barátomtól?

Figyelt kérdés
Olyan rosszul érzem magam miatta, és igyekeztem nem a barátom előtt sírni, de valamiért elkezdtek potyogni a könnyeim ahogy közeledett a búcsú ideje. Annyit biztosan észrevett a barátom hogy szomorú vagyok, de vajon mit gondolhatott ha rájött hogy sírtam is? :S A kapcsolatunk előtt szinte semmitől sem sírtam, de mióta együtt vagyunk, és ha nagyon hiányzik, elpityeredek :( Erre van megoldás? Túlérzékeny lennék? :S
2016. márc. 14. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"tudom, hogy erosnek kell lennem". Sirok.
2016. márc. 14. 15:29
 12/15 ~OnLány~ ***** válasza:
75%

Dehogy gáz,ne hallgas a fiúkra(egyesekre)! :)

Én is sokat sírtam,na jó,érzékeny típus is vagyok.

Még van,hogy a mai napig is szoktam,ha haza kellett jönnöm,mert jó volt vele,pedig már 4 éve vele vagyok. :)

Nem vagy túlérzékeny,csak jól érezted magad,mert több időt tölthettél el vele.

2016. márc. 14. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, egyaltalan nem gaz. En is volt, hogy elsirtam magam, mikor egy egyutt toltott het utan hazavitt, es tudtam hogy megint ket hetignem latjuk egymast. Elment a kocsival, en meg ott alltam az utcan, es bogtem, de nagyon kedves emlek, hogy az utcan jatszo ovisok odajottek hozzam es vagy fel orat vigasztaltak, hozzambujtak es meseltek a sajat szerelmi eletukrol :-) nagyon cukik voltak :-)
2016. márc. 14. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, nyugi.Egy volt barátnőmmel távkapcsolatban voltunk és az elején mindig, mikor vége volt a találkozónak a vállamra dőlt és elsírta magát.Lehet, hogy butaság, de ennél őszintébb és kifejezőbb dolgot el sem tudok képzelni.
2016. márc. 14. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is volt, hogy elsirtam magam, nem is egyszer. Igaz mi távkapcsolatban vagyunk. Szerintem nincs ebben semmi gáz.:)
2016. márc. 14. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!