Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek folytatja a kapcsolatát a gyerekem apja az exével?
Dióhéjban: én szakítottam vele, ezelőtt 7 hónappal. 3 hónapig külön voltunk, aztán kibékültünk. Azóta, olyan, mint egy álom.
Szeretget, mondja, hogy szeretlek sokat bújik, jobb, mint az elején.
De..
Állandóan fejjel lefelé van a mobilja, nem tudom a kódját, és ha a kezemben van, zavart.
Éjjelenként mindig hazajár. De mar ugy vagyok vele, mi van ha egy-krt szabadnapjat azzal a nővel tölti , akivel volt.
Szerintetek, jo otlet, ha ma mondom neki, hogy szeretnem a telefonját megnézni, mert ezen téren fura gondolataim vannak és szeretnek meg megnyugodni?
Igen, ez az egy része, a bizalom, amit még nem sikerült kiépíteni.
Jó, nem sok közöm van hozzá, de ez a folyamatos rejtegetés, szerintem meg fura.
Ha nincs rejtegetnivaló, akkor odaadja.
Az én mobilom is fejjel lefelé van, sőt, a férjem és a lányom is így tartja. A kódját egyikünk sem tudja a másikénak, igaz, mi hozzá se nyúlunk a másik telefonjához. ...
Nekem eszembe nem jutna ilyen baromságot kérni és ha tőlem kérnés férjem, abban a pillanatban örökre megrendulne benne a bizalmam
De hol itt az exe?
Az melyik időszakból van?
Áh, elkértem, nem adta oda.
Nem, nem csalt meg, külön voltunk.
Igaza lett az egyik válaszolónak... Azt mondta: Ha nem bízok benne, miert vagyunk együtt?
Lehet csak en fújtam fel ennyire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!