Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyzet már reménytelen?
Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtta barátnőmmel.Február környékén mondta hogy már nem érez úgy mint régen, de nem szakított hátha visszajön az érzés.Mostanság kérdeztem tőle hogy mit érez és azt mondta hogy nem jött vissza, érez valamit de nem eleget.Nem feküdtünk le, mindketten szüzek vagyunk.És szeretet/ szerelem nélkül nem akarja a szeretkezést.Azt is mondta hogy néha úgy érzi hogy nem akar szakítani, néha pedig igen.Én vele akarom elveszteni, mert ő is szűz és ez sokat számít nekemÉn 19 F, Ő 18 L.De van esély arra hogy megváltozzon a véleménye?Mit kéne tennem?Nem vagyok tapasztalt sajnos.Tudom hogy a külsöm miatt nem könnyű barátnőt találni és ezért sem akarom elveszíteni.Szerintem sokan tudjátok milyen valakit amit szeretsz elveszíteni úgyhogy kérlek értelmes válaszod legyen, ha válaszolsz.Köszi előre is.2010. ápr. 21. 15:54
11/14 anonim válasza:
önző vagy. csak azért nem akarod elengedni, mert csak szűz lánnyal akarsz dugni, ráadásul olyan ronda vagy, hogy új barátnőt sem találnál magadnak. szánalmas.
12/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak.Egy f@sz vagy.Elmennék olyan helyre ha nagyon akarnék dugni te p*cs.Nem vagyok ható szexmániás mint a legtöbben.Nem vagyok ronda, de nem vagyok megelégedve magammal.Én az életem is leélném vele és igen ezért szeretnék is lefeküdni vele.Az első és egyetlen lehetne , én nem bánnám.
2010. ápr. 25. 18:26
13/14 anonim válasza:
jójójó, persze.
amúgy a kérdésedre válaszolva: nincs esély, hogy megváltozzon a véleménye, csak gyáva és nem meri kimondani, hogy vége. a lányok ilyenek.
14/14 anonim válasza:
hát jó,hogyha tudnád uccsó válaszadó,hogy nem minden lány ilyen besz*ri,mint az illető,akiről beszélünk!!!
úgyhogy csak nem kell lenézned minden lányt,mert 1 szemét!!jah,am eléggé beszűkült agyú vagy,ha ezt gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!