Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyzet már reménytelen?
van egy mondás:
" ha szeretsz valakit, engedd el. ha visszatér a tiéd, ha nem akkor sosem volt az."
szerintem van benne valami.
ha nem szeret akkor nem is fog újra úgy együtt lenni veled mint ezelőtt, ha igen akkor meg nem fogja bírni nélküled.
Igen, tudom milyen érzés.
Én olyan ember vagyok, aki képtelen lenne olyan emberrel maradni, aki nem szerelmes belé. Hiába vagyok odáig érte. Egyszerűen az én boldogságomat tenné tönkre. A legutóbbi esetem is ezt bizonyítja. De ez én vagyok.
Ha te képes vagy rá várni, akkor tedd nyugodtan. Lehet, hogy kialakul nála, de én a helyedben nem reménykednék.
Sajnos ha 8 hónap nem volt elég neki, soha az életben nem lesz szerelmes. Bár minden lehetséges a mondás szerint.
De most gondolj bele, lehet, hogy találkoznál egy olyan lánnyal, aki tényleg szerelmes beléd, de te egy olyannal maradsz, akinek ez ennyi idő alatt sem sikerült.
A külső nem a világ.
Egyedül csak akkor maradj vele, ha tényleg imádod őt. Csak ilyen esetben van értelme bizonytalanért feláldozni bármit is.
Az gyenge érvelés, hogy nem lesz más... Mert lesz!
20 l
első vagyok...
akkor engedd el...és ne pazarolj rá időt. én is ebbe a hibába estem, csak engem egy másikért dobott a volt csajom. kihat az egész életemre, az önbizalmamra mindenre. de próbálok erős lenni. légy az te is és ne szenvedj....ha nem szeret nem tudsz mit tenni.:(((
nem olyan ritka, én 18 évesen még szűz voltam, és egy szűz fiúval vesztettem el.az egy másik kérdés hogy nem voltunk mind2en szerelmesek, így nem is volt olyan jó, sőt egyáltalán nem volt az, majd jött a mostani párom akinek 2. voltam az életében és ő is nekem, ő vette el igazán a szüzességem.
sajnos nincs ötletem mivel lehetne visszahozni a dolgot, ha nem szerelmes, akkor bármivel is kedveskedsz neki, bárhogyan becézgeted stb., vágyat nem fogsz benne szítani.
a külső tényleg nem minden, fontos, de abszolute nem minden...és 19 évesen még sokat változik mellesleg:)
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!