Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lecserélt egy tárgyra? Lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt, viszont van, ami eléggé elgondolkodtatott. Kapott a barátnőjétől egy vibrátort ajándékba. Ezt már akkor megigérte neki, hogy kap tőle egyet, mielőtt összejöttünk. Valamelyik nap mutatta is, hogy valóban megkapta. A barátnőjének is van pasija és attól függetlenül használja a saját vibrijét. A barátnőm is hasonlóan akar cselekedni. Viszont engem zavar, azt érzem, hogy lecserélt egy tárgyra. Az ágyban semmi gond nincs velem és barátnőmmel sem. Én 26 vagyok, barátnőm 24. Ti mit tennétek a helyemben?2016. aug. 29. 17:55
11/13 anonim válasza:
Kösd fel fűnyíróra. Ha képes lenyírni a füvet, akkor már csomagolhatsz, de ha nem, addig nincs vesztenivalód.
Amúgy is, ez milyen kérdés? Hogy lehetsz féltékeny egy vibrátorra?
12/13 Háttérhatalom Zrt. válasza:
Külgye el cégünkhöz a gyártási számát az ezköznek! Mi segìtünk !
13/13 fru_ válasza:
#10 - 18+ / párkapcsolati kérdések, majd ha valamelyikben érintett leszel...
Kérdező, jó lesz az, hidd el. Kérd meg, mutassa be, hogy működik... nem kell ahhoz semmi gond, hogy feldobja az eszköz az együttlétet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!