Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan térjek rá a tárgyra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan térjek rá a tárgyra?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok.A lány akivel össze szeretnék jönni,osztálytársam.Beszéltem már vele sokszor facen,suliban egyaránt.De nem tudom hogy kéne tálalnom,hogy szeretnék vele randizni...

Az értelmes válaszokért köszi,viszont a baromságot írók máshol éljék ki ezt a szar szokásukat!!

:)

2012. szept. 25. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:

A kérdést én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__34715..

Hátha segít. :)

2012. szept. 25. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Legyél vele kedves :-)

2012. szept. 25. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Már több hasonló kérdést is véleményeztem. Hagyd a görcsölést, és ne függj annyira az eredménytől. Szabad ember vagy, és van pár millió jó nő a világon, úgyhogy nincs különösebben vesztenivalód. Lazulj fel, játssz! Ne csinálj magadnak gátakat, hogy nem mersz a közelébe menni vagy ilyesmi... én természetesen csinálom, nyugodtan, élvezettel és kissé pimasz módon. Régen úgy álltam hozzá, hogy mázlista vagyok, ha eljön velem. Most úgy állok hozzá, hogy mázlista, hogy elhívom. Persze ha eljön, én is fogok örülni, de ha nem, akkor sincs semmi. Az analizálást, agyalást dobd el a francba... légy jelen, figyelj a csajra, merd megérinteni, tisztességesen megpuszilni vagy bármi. A mozdulataid tükrözzék a belső magabiztosságodat. De ha félsz, akkor ne játszd meg magad, inkább ismerd be, és nevess magadon! Ez felszabadít... nem számít semmi. Csak egy laza ismerkedés. Ennyi.
2012. szept. 25. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
A 3-as vagyok. Annyit még hozzáteszek, hogy a kérdésedre megadjam a választ, hogy a saját stílusodban hívd el. De ne töketlenkedj, merd rendesen elhívni, különben menekülőt fúj. Hagyd az "esetleg" szót, meg a hosszú őőő-zést. Az az ideális, ha megszokja az érintéseid, közel mehetsz hozzá anélkül, hogy félrelépne. Nézz a szemébe... ne a lábára. És hívd el! Ne feledd, nem ő tesz szívességet... de nem is te. Teremtsd meg a lehetőségét, hogy megismerjétek egymást.
2012. szept. 25. 19:18
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

amúgy 14

2012. szept. 26. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne FA#SZEN beszélj hanem cselekedj!
2012. szept. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.