Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha barátnőt szeretnék, akkor rögtön térjek a tárgyra ha odamegyek egy lányhoz, vagy csak haverkodjak vele?
Figyelt kérdés
Teehát ha odamegyek hozzá, akkor kezdjek el célozgatni inoman arra, hogy van-e valaki az életében stb? Vagy megint haverkodásra vegyem a figurát? Tehát jópofizok, kedveskedek vele, lazán beszélgetek és semmi jelét nem mutatom annak, tehát nem simogatom meg 5 perc után stb, hogy kellene nekem mint ő. Mert ezzel a haverkodás dologgal eddig már többször is befürödtam, mert az adott lánynál röbid időn belül a barátzónában találtam magam.2012. márc. 2. 16:11
1/14 anonim válasza:
Haverkodj velem, szép lány vagyok.
2/14 anonim válasza:
Haverkodás keretein belül érdeklődj utána.
Ha szimpi vagy neki, akkor minden oké, ha meg normális és van valakije, akkor megmondja.
Mindenesetre ne rohanj le senkit.
3/14 A kérdező kommentje:
Márpedig én úgy gondolom, hogy fél óra dumálás után rá lehet kérdezni finoman, hogy van-e valakije? Ha szimpatikus vagyok neki éás a lány sem szégyenlős, akkor úgyis azt fogja mondani a lány, hogy most egyedül álló. De ha elkezdek vele hülyülni, meg nem kérdezek rá konkréten, hogy van-e valakije, akkor megint a barátzónában köthetek ki. Azt meg nagyon nem akarom. Szerintetek?
2012. márc. 2. 16:16
4/14 anonim válasza:
Kareszfater, már megint kibannoltak???! :D:D:D
5/14 anonim válasza:
Fél ora után?Te beteg vagy ,az az elsö kérdés ,hogy van e barátod ,különben minek turáztasd magad.
6/14 anonim válasza:
Csináld úgy, ahogy jónak érzed és majd látod a lányon, hogy hogy viszonyul hozzád.
(Én biztos, hogy lerohanásnak venném, hogy a második mondat ez lenne, hogy van-e valakim.)
7/14 anonim válasza:
szerintem első mindig a haverkodás, különben honnan tudod meg, hogy alkalmas barátnőnek? ez fél óra alatt nem derül ki. Találkozgassatok, aztán vagy kialakul szerelem, vagy nem, erőltetni nem lehet, az ellenkező hatást vált ki.
8/14 anonim válasza:
Beszélgess vele,majd faggasd erről arról,hogy megtudd kérdezni,hogy mit szól ehhez a barátnője?
Tegyük fel megkérdezed,hogy mi a hobbija,milyen gyakran űzi,erre ő azt mondja: a foci,és egy héten 3-4x de van amikor 5x,ekkora te megkérdezed: és a barátnőd mit szól ehhez? de ezt úgy a beszélgetés közepe felé :)
10/14 anonim válasza:
bocsi,félre olvastam gyorsanXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!