Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha odamegyek egy lányhoz és szűkszavú, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Nem jövök be neki, vagy várja hogy elkápráztassam?2011. márc. 17. 20:47
1/9 anonim válasza:
azt hogy nem ismer és nem akar hozzád se szólni mert
1 bejössz neki
2 perverz fejed van és olyan vagy mint a baltás gyilkos
3 fél hogy lehány
2/9 anonim válasza:
Valóban gondolod hogy közös témát hoztál föl?:D
3/9 anonim válasza:
Vagy egyszerűen ilyen a természete.
4/9 anonim válasza:
hát én magamból indulok ki...
ha hozzám odajönne egy srác akkor attól is függ h milyen dumával meg hogy nekem is milyen a hangulatom...
-ha rossz a kedvem, vagy szomorú vagyok akkor én is szűkszavú vagyok másokkal...
-a másik lehetőség hogy szégyellős
-vagy egyszerűen nem akart dumálni veled, mert nem vagy neki szimpi vagy furcsa neki ez az ismeretlen odajön és dumáljunk dolog...lehet ennél zárkózottabb
remélem segítettem vmit....Lina
6/9 anonim válasza:
Vagy azt, hogy zavarba hoztad, vagy azt, hogy idegesíted.
7/9 anonim válasza:
hát mondjuk azt hogy egy szűkszavú lányhoz mentél oda...
vagy egyszerűen az anyukája megtanitotta rá, hogy ne álljon szóba idegenekkel...
9/9 A kérdező kommentje:
Túl sokszor fordul elő, nem hiszem hogy ennyi félénk, szűkszavú, antiszociális lány lenne.
2011. márc. 18. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!