Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha barátnőt szeretnék, akkor rögtön térjek a tárgyra ha odamegyek egy lányhoz, vagy csak haverkodjak vele?

Figyelt kérdés
Teehát ha odamegyek hozzá, akkor kezdjek el célozgatni inoman arra, hogy van-e valaki az életében stb? Vagy megint haverkodásra vegyem a figurát? Tehát jópofizok, kedveskedek vele, lazán beszélgetek és semmi jelét nem mutatom annak, tehát nem simogatom meg 5 perc után stb, hogy kellene nekem mint ő. Mert ezzel a haverkodás dologgal eddig már többször is befürödtam, mert az adott lánynál röbid időn belül a barátzónában találtam magam.
2012. márc. 2. 16:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az úgy nem lenne jó ha haverkodnánk és találkozgatnánk napokig, mert akkor 100%, hogy a barátzónában kötök ki.
2012. márc. 2. 16:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Rögtön 1 óra után hívjam el randira, hogy lássa, komolyak a szándékaim?
2012. márc. 2. 16:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Hívd, veszíteni valód nincs. Legfeljebb nemet mond.
2012. márc. 2. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Én ilyen srácokkal soha nem szoktam összejönni. Eddig az összes kapcsolatom barátságból indult.

Nagyon erőltetett ha már az elején arra megy ki, hogy na akkor mikor leszünk hivatalosan egy pár.

2012. márc. 2. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!