Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék együtt élni a családjával, ez szakítóok szerintetek?
A barátom nem hajlandó leválni a családjáról, vagyis azt szeretné, hogy én költözzek oda hozzájuk.
Ez azt jelentené, hogy van egy lakás (nem is egy nagyobb ház), amiben nekünk lenne egy valamelyest szeparált szobánk. De a nappalit, konyhát, fürdőt meg kellene osztani anyukájával is, aki már elég idős, nehezen mozog.
Felajánlottam neki, hogy vegyük ki ugyanabban a házban a 3. emeleti lakást, így ott is van a családja, de mégis kicsit külön, lesz privát szféránk.
Na, ő erről hallani sem akart, mondván, minden étkezésnél együtt kell lenni velük.(!!!)
Én mondtam, hogy ne haragudj, de ez nekem nem fog menni. Erre ő, akkor ennyi volt köztünk, mert ő soha nem megy külön tőlük, felelősséggel tartozik értük.
Ja, amúgy 27 évesek vagyunk.
Ők egy kicsit másképp látják a világot, másként értelmezik a család egységét. Anyuci a minden.
Azt nem tudom, hogy képzelte, hogy így fogunk éldegélni boldogan. Persze, majd minden reggel anyukáját fogom nézegetni kávéivás közben. Nekem a privát szférámba csak a pasim fér bele.
És jeleztem neki, hogy ez nem jó nekem így. Nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!