Van itt olyan, aki a szülés utáni pár napot családi szobában töltötte el a családjával együtt? Hol van ilyen kórház Budapesten és mennyibe kerül?
szerintem a családot a magánkórházban sem lehet betelepíteni magad mellé.
magánban a férj mehet veled.
Bp-en sok kórházban van alapítványi/V.I.P. szoba, ezekben egyedül lehetsz és bemehet a család látogatni napközben, apuka fürdetheti a gyereket, stb. de családi wellness nyaralást szerintem budapesten sehol nem lehet csinálni egy szülésből :)
2 hete szültem a Maternityn, 500.000 Ft volt 2 éjszaka, családi szoba. Nagyon jó volt, ha akarod, tudok mesélni majd priviben róla, hogy milyen volt az ellátás, milyen volt a hozzáállás, milyen élményszerű volt a szülésem.
Kb. ennyi lett volna a Róbertben is (de az messze volt tőlünk és nem tetszett annyira, amit nyújtanak), a dr. Rose mellett lakunk, ilyen szempontból az lett volna a legjobb, de nem volt szimpi egyáltalán, sem árban, sem orvosi felkészültségben, sem ellátási színvonalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!