Melyik Budapesti kórházban lehet bent velem a barátom éjszaka?
Legtöbb kórházba 6-12 ezer forintért lehet külön magán szobákat kérni ahol akár a párod is bent lehet.
De nem értem miért szeretnéd hogy egy éjszakát bent legyen veled. Én nekem 21 éves létemre petefészek cisztám végett kellett műteni mert elég durván kifakadt és nem vették észre persze az előjeleket .... Nagy rosszul lét miatt kerültem be a kórházba azonnal műtöttek és több mint 2 hetet bent kellett lennem mert más szövődmények is lettek amik miatt folyamatos megfigyelés alatt voltam.
Én nagyon féltem a kórháztól, a szüleim elintéztek nekem magán szobát és mondták ott az ápolók meg orvosok hogy ha ennyire félek éjszaka akkor hívjam be nyugodtan a páromat az ott lévő kanapéból tudtak volna neki ágyat csinálni. Persze a párom jött volna, de én nem akartam hogy ott sokan lenézzenek emiatt hogy nem merek egyedül enni egy kórházban felnőtt létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!