Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy éve megcsaltam mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve megcsaltam mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Tavaly nyáron tartottunk 2 hét szünetet, én akkor részegen lefeküdtem mással. Nem mondtam el neki. Ő most el akar jegyezni. Mit csináljak? Mondjam el vagy tartsam titokban örökre? A tavalyi szünet azért volt mert rengeteget veszekedtünk stb. de azóta szinte soha, mindenben megértjük egymást. Nagyon bűntudatom van. Nem akarom elrontani ezt a kapcsolatot most. :'(

2016. aug. 25. 07:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolso Inkabb MINDEN EMBERNEK! Ha mar muszaj hulysegeket irnod....
2016. aug. 25. 13:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne mondd el, ennyi idő múltán felesleges. Inkább koncentrálj arra, hogy végre jól működjön.
2016. aug. 25. 14:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lenne a legjobb, ha oszinten elmondasz mindent. Te ismered a parod es Te tudod, hogy milyen lesz a reakcioja. Mivel buntudatod van, ezert ha nem talalsz ki, csak orlodni fogsz rajta. Vallald a tetteidert a felelosseget es "konnyebb" lesz a tovabbi elet es a dontes, amit meghoztok a paroddal.
2016. aug. 25. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
#13 voltam. Meg annyit szeretnek hozzaszolni, hogy vannak emberek, akiknek nincs akkora lelkiismerete, hogy egy ilyen problema miatt legyen buntudata, de latom te nem ebbe a kategoriaba tartozol. Ezt abbol gondolom, hogy az eset 1 eve tortent, de te meg mindig buntudatot erzel, es ez valoszinuleg kiserni fog az utadon. Ha oszinte vagy, konnyiteni fog a lelkeden, de mint az elobb irtam, vallalnod kell a kockazatat a rekacionak, amit kapni fogsz. Tudnod kell, hogy amit megtettel, nem volt meggondolt dolog, de ez nem ment fel a tetteid alol. En az igazsag es becsulet hive vagyok, es ezert barmilyen aldozatot meghozok. Ha velem tettek volna ezt , amit te tettel, nem tudnek megbocsajtani, mert "megcsaltad" meg ha nem is voltatok egyutt, de erzelmed volt iranyaba. Ha ezt a terhet nem tudok ledobni magadrol, mindenkepp legyel oszinte! Sok sikert
2016. aug. 25. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Végülis ez valami tanulódíj volt, most már tudod, hogy ilyet nem kell tenned, mert a végén neked lesz rossz. Sok sikert!
2016. aug. 25. 19:35
 16/19 anonim ***** válasza:

Elmondtad neki?

Amúgy én megérteném és nem dobnám ki ha szeretem és mivele el akar jegyezni nem hiszem hogy kidobna.:)

20/F

2016. aug. 26. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:

A szakítás és a szünetelés NEM UGYAN AZ.

Szakításkor a felek megegyeznek arról, hogy megszakítják a kapcsolatot, mindketten mehetnek a saját dolgukra. DE szünetet akkor tartanak, amikor sok vita után le kell nyugodnia a kedélyeknek. Szóval ne osszátok az észt légy szíves, hogy ez nem számít megcsalásnak (a kérdező is így tette fel a kérdést, hogy MEGCSALTA).

Szerintem jobb lenne, ha őszinte lennél, hiszen egy jó kapcsolat alapja a bizalom és az őszinteség. Ha most hozzámész, továbbra is zavarhat ez a dolog, és egyszer minden hazugság kiderül. Minél később derül ki, annál rosszabb lesz mindkettőtöknek. Ha tényleg szeret Téged, és látja Rajtad, hogy megbántad, akkor meg fog bocsájtani, és eljegyez. De Neked kéne jobban tudnod hogy milyen típus és mennyire szakító ok nála a megcsalás. Ha belegondolsz fordított esetben, ha Róla derülne ki egy ilyen, akkor felháborodnál valószínűleg, hogy nem mondta el. Vagy nem, de az már a Te dolgod.

Később is lehet sor vitára, attól, hogy most nincs. Ha akkor is máshoz fogsz szaladni, akkor kár folytatni. Neked kell betartanod, hogy bármikor legyen bármilyen vita, megcsalni nem fogod. Akkor már inkább szakíts vele, és utána bűntudat nélkül szexelhetsz bárkivel. Ennek ez lenne a módja, nem a megcsalás - az egy undorító dolog.

Minden esetre nálam az őszinteség a nyerő, persze a titkolózás a könnyebb út, olyan tekintetben hogy nem kell a szemébe mondanod, hogy nem voltál gyöngylélek.

2016. aug. 26. 21:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezért írtam párral feljebb (persze lepontoztak), hogy mondja el, mert nagyon nem szép dolog, ő meg azt hiszi rólad hogy rá vártál hogy keressen. A szakítás és a szünet nem ugyanaz, ez így van. A szünet az csak annyi hogy nem beszéltek egy ideig, de kapcsolatban vagy vele ugyanúgy.

Röviden -> Igen, megcsaltad, és el kell mondanod neki.

2016. aug. 26. 23:51
 19/19 A kérdező kommentje:
De szakítottunk akkor és 2 hét után kibékültünk. Ezért hívtam szünetnek.
2016. aug. 29. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!