Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve megcsaltam mit tegyek?
Elmondtad neki?
Amúgy én megérteném és nem dobnám ki ha szeretem és mivele el akar jegyezni nem hiszem hogy kidobna.:)
20/F
A szakítás és a szünetelés NEM UGYAN AZ.
Szakításkor a felek megegyeznek arról, hogy megszakítják a kapcsolatot, mindketten mehetnek a saját dolgukra. DE szünetet akkor tartanak, amikor sok vita után le kell nyugodnia a kedélyeknek. Szóval ne osszátok az észt légy szíves, hogy ez nem számít megcsalásnak (a kérdező is így tette fel a kérdést, hogy MEGCSALTA).
Szerintem jobb lenne, ha őszinte lennél, hiszen egy jó kapcsolat alapja a bizalom és az őszinteség. Ha most hozzámész, továbbra is zavarhat ez a dolog, és egyszer minden hazugság kiderül. Minél később derül ki, annál rosszabb lesz mindkettőtöknek. Ha tényleg szeret Téged, és látja Rajtad, hogy megbántad, akkor meg fog bocsájtani, és eljegyez. De Neked kéne jobban tudnod hogy milyen típus és mennyire szakító ok nála a megcsalás. Ha belegondolsz fordított esetben, ha Róla derülne ki egy ilyen, akkor felháborodnál valószínűleg, hogy nem mondta el. Vagy nem, de az már a Te dolgod.
Később is lehet sor vitára, attól, hogy most nincs. Ha akkor is máshoz fogsz szaladni, akkor kár folytatni. Neked kell betartanod, hogy bármikor legyen bármilyen vita, megcsalni nem fogod. Akkor már inkább szakíts vele, és utána bűntudat nélkül szexelhetsz bárkivel. Ennek ez lenne a módja, nem a megcsalás - az egy undorító dolog.
Minden esetre nálam az őszinteség a nyerő, persze a titkolózás a könnyebb út, olyan tekintetben hogy nem kell a szemébe mondanod, hogy nem voltál gyöngylélek.
Én is ezért írtam párral feljebb (persze lepontoztak), hogy mondja el, mert nagyon nem szép dolog, ő meg azt hiszi rólad hogy rá vártál hogy keressen. A szakítás és a szünet nem ugyanaz, ez így van. A szünet az csak annyi hogy nem beszéltek egy ideig, de kapcsolatban vagy vele ugyanúgy.
Röviden -> Igen, megcsaltad, és el kell mondanod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!