Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok férjhez menni?
Igen, lehetnek nehézségek, mert nincs ember aki tökéletes. A hangsúly azon van, hogy elfogadjuk-e egymást. Ehhez persze (az én tapasztalatom szerint) kell a szerelem, ami később csillapodhat, de mégis valami különlegeset alakít ki.
És én igenis ismerek olyan párt, ahol minden tökéletes. Nem csak kívülről, hanem belülről is. Ritka, de van. Az már más, hogy nem teljesen hiszek a konfliktus nélküli kapcsolatokban, mert én szeretek néha harcolni. :D
Annyiban hasonlítok a kérdezőhöz, hogy én a barátaimmal vagyok így. Tart egy ideig, szép, aztán csak a hibákat tudom bennük látni és képtelen vagyok őket elfogadni úgy, ahogy vannak. Persze vannak kivételek, tehát nem érzem magam magatehetetlennek ezen a téren, de tekintve az életkoromat, ennek a számnak igencsak alacsonyan áll a mércéje.
Van egy férfi, ő volt a második igazi szerelmem. Egyoldalú volt. Szerettem őt és tökéletesnek láttam, pedig ne tudjátok meg mennyi hibája is volt. Sokszor voltam rá mérges, kiabáltam volna vele és rengeteget sírtam is miatta. Persze nem ő tehetett róla, hogy nem tudott szeretni, ezt nem lehet kierőszakolni.
Évek teltek el azóta, de én még mindig ugyanannyira tartom tökéletesnek, mint akkor. Tudom, hogy vannak hibái, mert mindenkinek vannak, de egyszerűen nem érdekel. És ez itt a lényeg. (Persze nem vagyok elvakult, ne azt értsétek hiba alatt, hogy mondjuk alkoholista vagy erőszakos.)
Kérdező, bocsi az OFF-ért, ez az előzőeknek ment válaszképp. :)
"minden kapcsolat küzdelemmel jár"
Nem. Ami működik, az működik. Van, ami meg annyira el van romolva, hogy olcsóbb újat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!